reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny widziałam w galerii, że macie już maty edukacyjne. Co możecie polecić? Ja chciałabym kupić, ale zupełnie nie mam pomysłu...
(nie piszę na zakupach, bo tam chyba juz nikt nie zagląda)

reklama
Czesc mamuski..
Anoli- ja wlasnie zmienilam mleczko glownie dlatego ,ze moja malutka za malo jadla, na dobe nie przekraczala 500ml, po zmianie mleka tez poczatkowo nie jadla za wiele, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej.
Mala je regularnie co 3 godz, w nocy tez, teraz srednio wypija 120 ml, czasami zdarza sie ze 150ml... Wydaje mi sie ,ze to nowe mleczko jest takie ,,glodne,,
mniej kaloryczne ( w smaku nieciekawe ).... pomimo tego, ze gesciejsze.... No i moja mala caly czas robi kupki zielone, juz sama nie wiem czy sie martwic..... Ogolnie jest radosna, brzuszek juz nie pobolewa.... Moze taki urok tego mleka???
Ach, no i bylam w przychodni, zeby zwazyc Mala, tak z ciekawosci, jak przybiera na wadze i przezylam szok.... Nie ma wagi!!!!!!!!!!!! Bo waga jest w terenie, gdyz polozna zabrala ze soba na wizyty domowe. Normalnie sredniowiecze, czasami rece mi opadaja w tym kraju....
Pozdrawiam...

Zapominajka..... tak moja mat nie jest jakas rewelacyjna,ale to był prezentc i po rostu jest....ja pewnie kupiłabym z wieksza iloscia gadzetów....

MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST (550963595) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 PROM (548714515) - Aukcje internetowe Allegro

MATA EDUKACYJNA TINY LOVE PLAC ZABAW ZOO Wys.0zł! (551502759) - Aukcje internetowe Allegro

TINY LOVE TL#01 MATA EDUKACYJNA ŚWIAT MUZYKI W-wa (557433486) - Aukcje internetowe Allegro

Zapominajka jakbys zamawiała z allegro to przejrzyj jeszcze uzywane....czasem mozna naprawde rewelacyjne kupic.... ja małej kupiam karuzele uzywana.....jeste bomba....

Dziewczyny widziałam w galerii, że macie już maty edukacyjne. Co możecie polecić? Ja chciałabym kupić, ale zupełnie nie mam pomysłu...
(nie piszę na zakupach, bo tam chyba juz nikt nie zagląda)
Ja mam matę, ale leży w szafie mała nie ma za bardzo przyjemności z niej, może jak podrośnie.... Nie wiem, teraz jej bardziej leżaczek odpowiada.

My dzisiaj byliśmy u rehabilitantki na kontroli. Pochwaliła nas, że są postępy w podnoszeniu główki :tak: Choc mała dalej nie lubi być na brzuszku, cwaniara, tak długo się huśta na jeden bok, aż jej się uda przewrócić na plecki :szok: Rehabilitantka powiedziała, żeby jej na to nie pozwalać, bo to za wcześnie. Kazała nam też dalej ćwiczyć, bo jeszcze nie jest idealnie i 9 marca kolejna kontrola.

Ja mam pytanie a propos podnoszenia główki, nasza Julcia podnosi ją wysoko ale odwraca w jedną stronę:-:)-:)-(czy uważacie że powinnam pójść z tym do jakiegoś specjalisty????

3 marca idziemy do pediatry to na pewno jej o tym powiem....:tak::tak:

Dzięki dziewczyny. Ja się zastanawiam nad tą fisher prica rain forest (podłużną).

Muszę się pochwalić, że 3 dzień mam chustę i jakbym inne dziecko w domu miała:-D. Chyba nam się zakup udał;-).

reklama
Do góry