fasolkamaria
Fanka BB :)
AAAA Yoka i jeszcze moja okresowo tez nie chce cyca ale np. prawego tak jej się ubzdura. I wtedy daje jej lewego parę karmień. Może twoja też tak ma....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Landryneczka mój mały tez się slini . A co do nakładek z aventu to ja miałam tak samo, są mega wielkie i nie było szans zebym mogła z mini małego nakarmicwitam niedzielnie
Ja pije tylko herbatke z kopru wloskiego bo tylko taka tu dostalam i mam mleka jak dojna krowa... ja to przed karmieniem nagrzewam piersi YOKA moze i ty sprubuj bo moj maly tak ssie mocno ze szok wiec nagrzewam piersi i mleko latwiej splywa i maly juz tak nie ssie mocno...
zapominajka ja kupilam te nakladki sylikonowe z firmy AVENT i albo nie umiem ich zakladac albo sa za duze sutki to w nich plywaja... a niby rozmiar uniwersalny!!!!
mam do was pytanie moj maly ma poltora miesiaca i sie bardzo slini mam nadzieje ze to nic zlego :-( ma ktoras z was cos takiego ze swoim maluszkiem?????
Dziewczyny błagam o pomoc:---(.....moja mała juz prawie wcale nie chce cyca....juz z jednej butli na noc przeszłam na 3 dziennie bo mała po 2 minutach ssania dostaje szału...cycochy mam puste i nie wiem co robić:---( chciałabym nadal karmić albo chociaż ściągać pokarm ale kiedy używam laktatora to leci tylko kilka kropelek...czy to oznacza że nie mam juz szans????:---(