reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Zapominajko a jak długo to trwa?
A moze Igus potrzebuje wiecej czasu, zeby przyzwyczaic sie do nowej sytuacji, moze nic nie trzeba robic. Potrzebna jest tylko cierpliwosc:tak:
Nie mam innego pomysłu:sorry:

Piekne te Wasze łózeczka:tak:
Ania widze zakup juz na przyszłosc:tak: Ciekawe które wywalczy miejsce na górze:-D:-D:-D

reklama
Zapominajko ja myśle, ze trzeba to przeczekać i uzbroić się w cierpliwość. Opcje są dwie
- albo dasz małemu zdecydowanie do zrozumienia, ze się nie poddajecie i wrócić do treningu np co 15 - 20 min na nocnik niezależnie czy woła czy nie. I super nagroda za sukces! Oczywiście czas ustalasz zgodnie z waszymi potrzebami.
- albo wrócicie na trochę do pieluch i zaczniecie od nowa za jakiś czas.
Ja bym wybrała opcję 1 ale jak macie wszyscy się denerwować to 2.

Dzięki dziewczyny.
Powrotu do pieluch nie przewiduję.
Będę cierpliwa, choć zastanawiamy się, czy od stycznie opiekunki nie zatrudnić dla Iggiego, bo choć mamy go za ścianą, to niestety dziadkowie sie nie spisują ...

Anoli ten proble się pojawił, jak zaczęliśmy oboje do pracy tu przyjeżdżać... ;/

reklama
Do góry