A co to za choroba bo jakoś mi się nie kojarzy ?Nie za młode nasze dzieci na wiatrówkę?
!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ospa wietrzna
O dziękuję , nie wiedziałam że tak się mówi na ospęOspa wietrzna
o kurcze, Liliac, ciekawe gdzie Kubuś dorwał ospę. Zdrówka dla małego.
Z jednej strony dobrze że już będzie miał za sobą bo im młodszy organizm tym lżej przechodzi ospę wietrzną, z drugiej szkoda że akurat na święta...
Z jednej strony dobrze że już będzie miał za sobą bo im młodszy organizm tym lżej przechodzi ospę wietrzną, z drugiej szkoda że akurat na święta...
edee24
Mama Alanka :-)
Dziewczyny jeśli mogę Was jeszcze raz gorąco prosić, żebyście napisały na jakim mleku robicie tą kaszkę mannę na 1,5 czy 3 % tłuszczu i które to mleko rozcieńczacie pół na pół z wiodą to 1,5 % czy 3 % wiem, że niedawno pisałyście o tym, ale nie chce mi się szukać dzięki ;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
litr mleka 3,2% plus litr wody zagotuje, potem dodaje 5 duzych lyzek kaszy mannej no i troche cukru i gotuje 5 min caly czas mieszac zeby nie bylo grudek, mam przygotowane 6 buteleczek i natychmiast w te buteleczki, bo jak zastygnie to bedzie bardziej geste i ciezko potem wlewac, i te buteleczki jak ostygna do lodowki i potem tylko do mikrofali i gotowo, musisisz dopasowac smoczek do tej kaszki, bo bedzie troszke gestaDziewczyny jeśli mogę Was jeszcze raz gorąco prosić, żebyście napisały na jakim mleku robicie tą kaszkę mannę na 1,5 czy 3 % tłuszczu i które to mleko rozcieńczacie pół na pół z wiodą to 1,5 % czy 3 % wiem, że niedawno pisałyście o tym, ale nie chce mi się szukać dzięki ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
edee nie musisz mleka wodą rozcieńczać.
reklama