reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
o kurcze, Liliac, ciekawe gdzie Kubuś dorwał ospę. Zdrówka dla małego.
Z jednej strony dobrze że już będzie miał za sobą bo im młodszy organizm tym lżej przechodzi ospę wietrzną, z drugiej szkoda że akurat na święta...

Dziewczyny jeśli mogę Was jeszcze raz gorąco prosić, żebyście napisały na jakim mleku robicie tą kaszkę mannę na 1,5 czy 3 % tłuszczu i które to mleko rozcieńczacie pół na pół z wiodą to 1,5 % czy 3 % :zawstydzona/y: wiem, że niedawno pisałyście o tym, ale nie chce mi się szukać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzięki ;-)

Dziewczyny jeśli mogę Was jeszcze raz gorąco prosić, żebyście napisały na jakim mleku robicie tą kaszkę mannę na 1,5 czy 3 % tłuszczu i które to mleko rozcieńczacie pół na pół z wiodą to 1,5 % czy 3 % :zawstydzona/y: wiem, że niedawno pisałyście o tym, ale nie chce mi się szukać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzięki ;-)
litr mleka 3,2% plus litr wody zagotuje, potem dodaje 5 duzych lyzek kaszy mannej no i troche cukru i gotuje 5 min caly czas mieszac zeby nie bylo grudek, mam przygotowane 6 buteleczek i natychmiast w te buteleczki, bo jak zastygnie to bedzie bardziej geste i ciezko potem wlewac, i te buteleczki jak ostygna do lodowki i potem tylko do mikrofali i gotowo, musisisz dopasowac smoczek do tej kaszki, bo bedzie troszke gesta

reklama
Żadnego :confused: bo ja chcę pierwszy raz podać Alanowi mleko z kartonu... nawet 3,2 % nie rozrabiać :confused: ja nic nie wiem na ten temat :-:)-:)zawstydzona/y: a nie chcę młodemu zaszkodzić :-:)-:)zawstydzona/y:

Do góry