Agatkas
Mamusia Zuzolka
Jasne!jak sie dowiesz to pamietaj o mnie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne!jak sie dowiesz to pamietaj o mnie;-)
Dziewczyny mam kilka pytań
1.U Zuzi czasem wyciągam z noska takie jakby malusieńkie skrzepy krwi (tak myślę ze to krwi bo są takie ciemne, ale pewności nie mam). Nie jest to często...w sumie ze trzy razy mi się zdarzyło. Skąd się to może brać?
2. Jak ubieracie dzieci po domu?
3. Czy w taką pogodę 10-13 stopni na dwór ubieracie rajstopki i spodnie z podszewką czy bez?
1.U Zuzi czasem wyciągam z noska takie jakby malusieńkie skrzepy krwi (tak myślę ze to krwi bo są takie ciemne, ale pewności nie mam). Nie jest to często...w sumie ze trzy razy mi się zdarzyło. Skąd się to może brać?
3. Czy w taką pogodę 10-13 stopni na dwór ubieracie rajstopki i spodnie z podszewką czy bez?
1 nie nic takiego nigdy chyba raczej nie znalazla....
2.spodni albo rajstopki,papcie bodzika i bluzeczke z krotkim a jak chlodniej to leciutka z długim....
3.ja ubralam wczoraj rajtuzki ale spodnie bez podszewki....spodnie ocieplane nosimy w jka jest ponizej -10 st
1 nie wiem my tak nigdy nie mielismyDziewczyny mam kilka pytań
Dzięki kochana....właśnie ta cena zbiła mnie trochę z tropu bo z kasą ciężko....a ze względu,że młoda tak ciężko oddycha w nocy to chciałabym jej kupić jakiś w miarę dobry ale za rozsądną cenę....mam już dość ciągłego moczenia ręczników i wieszania ich na kaloryfer...YOKA my mamy taki: HB Polska,nawilżacze, oczyszczacze i osuszacze powietrza, grzejniki, wentylatory, cyrkulatory powietrza, okapy kuchenne oraz wagi osobiste i bardzo sobie chwalę!
Nie sugeruj się tu ceną bo my w sklepie daliśmy za niego 120zl - chyba w media expert. W ogóle go nie słychać i robi w nocy za lampkę nocną bo daje takie delikatne niebieskie światełko. Co dla mnie jest plusem: sam się wyłącza gdy nie ma juz wody. A co dla mnie jest minusem: nie można dawac zadnych olejków, a czasem chętnie bym tak zrobiła