pyciolek87
Mama Alexa:*
nooooo jak niemęzowy sie kładzie na mnie jak leże co by sie przytulić to nie raz mam problem z oddechembez wyczucia taki jakiś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem ze urosnie tylko mamcie juz tak maja ze zamartwiaja sie z byle powodu:-( a kupki to tak jak u nas 2 dziennie zawsze rano i zawsze jak tata wraca wieczoremfajnie ze przychodnia odpowiada WAm i ze Fifi taki ma kontakt z rowiesnikami...nie masz sie co martwic ze Fifus maciupki....stara jeszcze urośnie...mnie zaś dziwi ze Alex ma rozmiar stópki 19a reszta taka wyrośnieta
1-2...nie wiecęj....jak wiecej tzn ze ida zeby
oj Pyciolku jakby moj sie na mnie mial polozyc to dawno bym juz byla nalesnikiemnooooo jak niemęzowy sie kładzie na mnie jak leże co by sie przytulić to nie raz mam problem z oddechembez wyczucia taki jakiś
aaa kumam tzn ze Ty sie kładziesz na niego?no wiem ze urosnie tylko mamcie juz tak maja ze zamartwiaja sie z byle powodu:-( a kupki to tak jak u nas 2 dziennie zawsze rano i zawsze jak tata wraca wieczorem
oj Pyciolku jakby moj sie na mnie mial polozyc to dawno bym juz byla nalesnikiem
hehhe w dobrym kierunku idą twoje myśliaaa kumam tzn ze Ty sie kładziesz na niego?
no to mniej wiecej mamy corek wiedza w jaki sposób mogą mieć synkówhehhe w dobrym kierunku idą twoje myśli
takie rzeczy pisac na watku o opieceno to mniej wiecej mamy corek wiedza w jaki sposób mogą mieć synków
trafny wybór....przecież...tutaj chodzi o to co by sie płeć nie powtarzałatakie rzeczy pisac na watku o opiece
ja bym sie nie matrwiła tym ze Fifek mało przybierabezsensu,dla mnie nie raz te teorie lekarzy sa poprostu smiesznedzieciak wesoły,apetyt dopisuje,żywy a to ze nie przybiera to taka Jego naturka
a mąż to mniej wiecej wymiarowo jak mój
nono musimy założyć nowy klub "żon wielkoludów!!!!!!"heeh i jeszcze Myszka chyba do naszego grona by sie zaliczyła
Ale powiem wam ze jakos tak mi sie smutno zrobilo ze n taki malutki jest:-( w poczekalni byl chlopczyk z lutego 2009 to o pol glowy wyzszy i grubszy a moj filipek taki maciupki:-( ale jak sie chlopaki dogadywali po swojemu , przytulali sie a jak Fifi wchodzil do gabinetu to tamten plakal ze Fifi odchodzi;-) gdyz my dzis bylismy na szczepieniu i musze wam powiedziec ze mam bardzo dzielnego synka i pielegniarka tutaj jest przemiła ma takie podejscie do dzieciaczkow nie to co tamte piguły w starej przychodni zero jakiejs empatii
aaa kumam tzn ze Ty sie kładziesz na niego?
no wiem ze urosnie tylko mamcie juz tak maja ze zamartwiaja sie z byle powodu:-( a kupki to tak jak u nas 2 dziennie zawsze rano i zawsze jak tata wraca wieczorem
oj Pyciolku jakby moj sie na mnie mial polozyc to dawno bym juz byla nalesnikiem
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak to teraz trzeba po misjonarsku czy jak to tam sie nazywa by panna byłatrafny wybór....przecież...tutaj chodzi o to co by sie płeć nie powtarzała
no to teraz Tygrys na siłownie musimy sie zapisac co by troche masy przybrac bo zamiast córy bedzie placekahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak to teraz trzeba po misjonarsku czy jak to tam sie nazywa by panna była