dobrze, że piszecie, bo my pijemy z kapka canpola ale moje małe chce pić samo a ja mam doyć mokrych ubranek bo przecież pomachać trzeba i nawet zasatanawiam się nad tym niekapkiem 360 stopni.Mamuśki zmagające się z kubkami niekpakami...nam sie udalo wkoncu znalazlam taki ktory Jula zaakceptowala...dodam że w domu mam już chyba wszystkie dostepne na rynkui szybciej nauczyla sie pic ze zwyklej szkalnki niż z tych kubeczkow
, niestety szklanka nie zbyt nadaje sie w podrozy a Jula w samochodzie pije jakby caly dzien nic nie dostawala
kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dobrze, że piszecie, bo my pijemy z kapka canpola ale moje małe chce pić samo a ja mam doyć mokrych ubranek bo przecież pomachać trzeba i nawet zasatanawiam się nad tym niekapkiem 360 stopni.
Mamy niekapek 360 stopni i niestety jeszcze Zuzka nie umie zakapować że jak nie ma ustnika to też trzeba "zassać" to picie
Myszqa
Fanka BB :)
My dziś idziemy do ortopedy z Jasiem. Ale tak zimno że strach wyjśc :-)
Już niech będzie wiooooooooosnaaaaaaaaaaaaa
Już niech będzie wiooooooooosnaaaaaaaaaaaaa

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Kupilismy Julci barierke do lozeczka i zastanawiamy sie czy juz zdemontowac jej szczebelki, niestety nasze łóżeczko z Ikei nie ma wyjmowanych szczebelek:--
-(co myslicie???
A jaką barierkę kupiliscie??? Bo ja tez sie zastanawiam i tez mam łóżeczko z Ikei
A jaką barierkę kupiliscie??? Bo ja tez sie zastanawiam i tez mam łóżeczko z Ikei![]()
Agatkas my mamy takie łóżeczko
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | HENSVIK | Łóżko dziecięce i w jego opisie jest napisane "Produkt można uzupełnić barierką ochronną VIKARE"
i kupilismy taką baierkę
IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Barierka ochronna
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas my mamy takie łóżeczko
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | HENSVIK | Łóżko dziecięce i w jego opisie jest napisane "Produkt można uzupełnić barierką ochronną VIKARE"
i kupilismy taką baierkę
IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Barierka ochronna
My mamy leksvik więc nie pasuje
Ja mam wyjmowane szczebelki i nawet myślałam już żeby je wyciągać...ale doszliśmy do wniosku,że lepiej jeszcze nie bo jak młoda zaskoczy że można wyjść to będzie Nam w nocy wychodzić a wtedy lipa....z kolei jak na noc będę je wkładać to będzie wrzask że wyjść nie może kiedy chce....więc na razie odpuściliśmy sobie ;-)Kupilismy Julci barierke do lozeczka i zastanawiamy sie czy juz zdemontowac jej szczebelki, niestety nasze łóżeczko z Ikei nie ma wyjmowanych szczebelek:--
-(co myslicie???
mamusia2008
mamusia Karolinki
o tym samym pomysllamJa mam wyjmowane szczebelki i nawet myślałam już żeby je wyciągać...ale doszliśmy do wniosku,że lepiej jeszcze nie bo jak młoda zaskoczy że można wyjść to będzie Nam w nocy wychodzić a wtedy lipa....z kolei jak na noc będę je wkładać to będzie wrzask że wyjść nie może kiedy chce....więc na razie odpuściliśmy sobie ;-)
bo moje dziecko potrafi w lozeczku w nocy chodzic, a co dopiero jak zacznie wychodzic z niego, to dostane zawalu w noc, jak ona stanie przede mna lub wylezie na mnie

reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
hihiio tym samym pomysllam
bo moje dziecko potrafi w lozeczku w nocy chodzic, a co dopiero jak zacznie wychodzic z niego, to dostane zawalu w noc, jak ona stanie przede mna lub wylezie na mnie![]()
to ja Wam nie mowilam jak jednej nocy Alex spal z tatusiem u siebie w pokoiku na podlodze na materacu...a ze to byl weekend zjazdowy musialam sie wyspac do szkoly...w srodku nocy o 3 nad ranem...slysze smiech Alexa...pomyslama po co oni mnie budza o tej godzinie...?