reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Mamuśki zmagające się z kubkami niekpakami...nam sie udalo wkoncu znalazlam taki ktory Jula zaakceptowala...dodam że w domu mam już chyba wszystkie dostepne na rynku:-D:-D:-D:-D i szybciej nauczyla sie pic ze zwyklej szkalnki niż z tych kubeczkow:-D:-D:-D, niestety szklanka nie zbyt nadaje sie w podrozy a Jula w samochodzie pije jakby caly dzien nic nie dostawala:shocked2::shocked2::shocked2:

kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze, że piszecie, bo my pijemy z kapka canpola ale moje małe chce pić samo a ja mam doyć mokrych ubranek bo przecież pomachać trzeba i nawet zasatanawiam się nad tym niekapkiem 360 stopni.

reklama
dobrze, że piszecie, bo my pijemy z kapka canpola ale moje małe chce pić samo a ja mam doyć mokrych ubranek bo przecież pomachać trzeba i nawet zasatanawiam się nad tym niekapkiem 360 stopni.

Mamy niekapek 360 stopni i niestety jeszcze Zuzka nie umie zakapować że jak nie ma ustnika to też trzeba "zassać" to picie:) bo z normalnego kubeczka to po prostu leci:)

Kupilismy Julci barierke do lozeczka i zastanawiamy sie czy juz zdemontowac jej szczebelki, niestety nasze łóżeczko z Ikei nie ma wyjmowanych szczebelek:-:)-:)-(co myslicie???

Kupilismy Julci barierke do lozeczka i zastanawiamy sie czy juz zdemontowac jej szczebelki, niestety nasze łóżeczko z Ikei nie ma wyjmowanych szczebelek:-:)-:)-(co myslicie???
Ja mam wyjmowane szczebelki i nawet myślałam już żeby je wyciągać...ale doszliśmy do wniosku,że lepiej jeszcze nie bo jak młoda zaskoczy że można wyjść to będzie Nam w nocy wychodzić a wtedy lipa....z kolei jak na noc będę je wkładać to będzie wrzask że wyjść nie może kiedy chce....więc na razie odpuściliśmy sobie ;-)

Ja mam wyjmowane szczebelki i nawet myślałam już żeby je wyciągać...ale doszliśmy do wniosku,że lepiej jeszcze nie bo jak młoda zaskoczy że można wyjść to będzie Nam w nocy wychodzić a wtedy lipa....z kolei jak na noc będę je wkładać to będzie wrzask że wyjść nie może kiedy chce....więc na razie odpuściliśmy sobie ;-)
o tym samym pomysllam
bo moje dziecko potrafi w lozeczku w nocy chodzic, a co dopiero jak zacznie wychodzic z niego, to dostane zawalu w noc, jak ona stanie przede mna lub wylezie na mnie:-D:-D:-D

reklama
o tym samym pomysllam
bo moje dziecko potrafi w lozeczku w nocy chodzic, a co dopiero jak zacznie wychodzic z niego, to dostane zawalu w noc, jak ona stanie przede mna lub wylezie na mnie:-D:-D:-D
hihii
to ja Wam nie mowilam jak jednej nocy Alex spal z tatusiem u siebie w pokoiku na podlodze na materacu...a ze to byl weekend zjazdowy musialam sie wyspac do szkoly...w srodku nocy o 3 nad ranem...slysze smiech Alexa...pomyslama po co oni mnie budza o tej godzinie...?:-Dprzekrecam sie na 2 bok a tam "sam!!!" Alex....tate uspał i sam przyczłapał do mnie:-Dpo ciemku....:szok:ale mialam oczy takie o takie mialam:szok::-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry