reklama
Ollcia gratuluję. Mój budowniczy częściej burzy i tak ok 3-4 klocków na sobie ustawi.
Bartek tydzień temu jeszcze też wolał burzyć, ale od kilku dni wziął się za budowanie
mamusia2008
mamusia Karolinki
dawalam i zupe i sos grzybowy z ziemniakamiBartek z niekapka nie chce, ale od 1,5 miesiąca pije z takiego zwykłego kubeczka z Ikei, który ma wieczko z dziubkiem. Pije z niego sam, jak ma ochotę się napić to sięga po kubeczek i ładnie pije, nie krztusi się ani nic.
I żałuję że wydawałam niepotrzebnie kasę na te niekapki ( avent, lovi, disney ).
tak wygląda ten kubeczek który Bartek lubi IKEA | Talerze i miski | Zastawa stołowa dla dzieci | BARNSLIG | Zestaw naczyń, 3 szt.
A ja mam inne pytanie:
Czy któraś z Was dawała dzieciaczkowi zupę grzybową? Znajoma z basenu mówi że ona swojej małej dawała, tyle że bez grzybów - sam wywar z warzywkami.
ale ja dawalm tylko pieczarki
niekapka z abardzo nie lubimy
ale uwilbiamy pic ze slomki, no i z kubka zwyklego
Dziewczyny powiedzcie mi czy wszystkie Wasze dzieciaczki chodząc stawiają prosto stópki??? Bo moja Oli prawą stópkę stawia troszke do środka i nie wiem czy powinnam się tym martwić??
I następna sprawa to jak biorę małą na ręce to podnosząc ją czuję jak strzykają jej kostki...czy któraś z Was też to zauważyła i swojego brzdąca?
I następna sprawa to jak biorę małą na ręce to podnosząc ją czuję jak strzykają jej kostki...czy któraś z Was też to zauważyła i swojego brzdąca?
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Iggiemu czasem coś też strzyknie, ale sporadycznie, więc się nie martwię.
Dziewczyny powiedzcie mi czy wszystkie Wasze dzieciaczki chodząc stawiają prosto stópki??? Bo moja Oli prawą stópkę stawia troszke do środka i nie wiem czy powinnam się tym martwić??
hmm, ani jednej ani drugiej rzeczy u Bartka nie zauważyłam
Agacia82
Mami :)
1. zwykłyi mam jeszcze kilka pytan odnosnie pielegnacji
1.jaki proszek do prania dla maluszkow macie?
2.uzywacie plynu do plukania?
3.w czym kapiecie dzieciaki?
4.czyms jeszcze natluszczacie?
5.kapiecie dzieciaki codziennie?ja tak ale kiedys pediatra powiedziala ze nie ma potrzeby ze wystarczy co 2 dzienmoja kolezanka tez tak kapie synka....
2. tak - lenor
3. w nivea
4. tak- mleczkiem nivea
5. codziennie- chyba, ze cos nam w tym przeszkodzi
Mati nie umie pić z niekapka, nawet butelki sam nie chce trzymac tylko ja muszę.witam!!!
ja mam pytanie czy wszystkie dzieci piją z niekapków bo mój nie chce:-(
nie nigdyA ja mam inne pytanie:
Czy któraś z Was dawała dzieciaczkowi zupę grzybową? Znajoma z basenu mówi że ona swojej małej dawała, tyle że bez grzybów - sam wywar z warzywkami.
Mati prosto stawia nożki.Dziewczyny powiedzcie mi czy wszystkie Wasze dzieciaczki chodząc stawiają prosto stópki??? Bo moja Oli prawą stópkę stawia troszke do środka i nie wiem czy powinnam się tym martwić??
Nigdy nie zauwazyłam, zeby strzykały mu kostki.
tygrysek82
Fanka BB :)
Fifi nózki stawia prosto i nic mu nie strzela w kościach
Pisałam kiedys, że zaczęłam prać rzeczy Majki w zwykłym proszku i płynie i niestety muszę wrócic z powrotem do Jelpa bo dostała jednak uczulenia. Cały brzuszek ma obsypany, w nocy ciągle sie drapała. Jednak moje dziecko ma chyba za bardzo wrazliwą skórę Cały czas dostaje jakiegoś uczulenia na cokolwiek, ale miałam nadzieję, że na proszek i płyn nie zadziała.
reklama
Mamuśki zmagające się z kubkami niekpakami...nam sie udalo wkoncu znalazlam taki ktory Jula zaakceptowala...dodam że w domu mam już chyba wszystkie dostepne na rynku i szybciej nauczyla sie pic ze zwyklej szkalnki niż z tych kubeczkow, niestety szklanka nie zbyt nadaje sie w podrozy a Jula w samochodzie pije jakby caly dzien nic nie dostawala
kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro
kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro