Moja Oli pije z tego kubka już od kilku miesięcy i ani na chwilkę się z nim nie rozstaje)Mamuśki zmagające się z kubkami niekpakami...nam sie udalo wkoncu znalazlam taki ktory Jula zaakceptowala...dodam że w domu mam już chyba wszystkie dostepne na rynku i szybciej nauczyla sie pic ze zwyklej szkalnki niż z tych kubeczkow, niestety szklanka nie zbyt nadaje sie w podrozy a Jula w samochodzie pije jakby caly dzien nic nie dostawala
kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Mamuśki zmagające się z kubkami niekpakami...nam sie udalo wkoncu znalazlam taki ktory Jula zaakceptowala...dodam że w domu mam już chyba wszystkie dostepne na rynku i szybciej nauczyla sie pic ze zwyklej szkalnki niż z tych kubeczkow, niestety szklanka nie zbyt nadaje sie w podrozy a Jula w samochodzie pije jakby caly dzien nic nie dostawala
kupilam Julci kupek Nuka chyba Semiko go polecala odżałowałam 30zl i udalo sie...Jula pieknie z niego pije, a wiec polecam
NUK Butelka treningowa/Kubek niekapek DISNEY 150ml (889453099) - Aukcje internetowe Allegro
Madziu My tez mamy ten kubeczek
Moja Oli pije z tego kubka już od kilku miesięcy i ani na chwilkę się z nim nie rozstaje)
Madziu My tez mamy ten kubeczek
I nic nie chwalicie sie, ja juz tyle kasy wydalam na niekapkiJula od poczatku pila z tego tommee tippee ale cos jej sie odmienilo...a teraz jestem happy ze skończylo sie rozlewanie
tygrysek82
Fanka BB :)
Madziu ja juz kiedys pisałam o nim że mam tylko kapka a teraz dokupilam kolejny tylko tym razem NIE-KAPEK;-);-)I nic nie chwalicie sie, ja juz tyle kasy wydalam na niekapkiJula od poczatku pila z tego tommee tippee ale cos jej sie odmienilo...a teraz jestem happy ze skończylo sie rozlewanie
Agatkas
Mamusia Zuzolka
I nic nie chwalicie sie, ja juz tyle kasy wydalam na niekapkiJula od poczatku pila z tego tommee tippee ale cos jej sie odmienilo...a teraz jestem happy ze skończylo sie rozlewanie
No ja tez juz mam wszystkich firm chyba ...a z nuka mam kapek:-( i chyba tez bede się musiała wyposazyć w ten kubeczek skoro tak polecacie
Agatkas naprawde go polecam, tylko kup sobie ten z silikonowym ustnikiem bo jeszcze sa z takim twardym...
Ja obieclam sobie ze to juz ostatni jak nie bedzie pila to poddaje sie pieknie pije ze szklanki wiec w samochodzie bedzie musiala wytrzymac ale udalo sie...
a slyyszalyscie ze wymyslili juz slomki nikapki;-);-);-);-)
Ja obieclam sobie ze to juz ostatni jak nie bedzie pila to poddaje sie pieknie pije ze szklanki wiec w samochodzie bedzie musiala wytrzymac ale udalo sie...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas naprawde go polecam, tylko kup sobie ten z silikonowym ustnikiem bo jeszcze sa z takim twardym...
Ja mam taki kapek z Buka więc chyba by mi wystarczyło to: NUK silikownowy ustnik FIRST CHOICE niekapek 6m+ (896792575) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam taki kapek z Buka więc chyba by mi wystarczyło to: NUK silikownowy ustnik FIRST CHOICE niekapek 6m+ (896792575) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mam pojecia bo to pierwszy moj kubek z nuka ale może Tygrysek cos o tym wie
Wystarczy jak dokupisz sam ustnik :-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam w domu też szafkę niekapków i w końcu dobrałam. Też ma silikonowy ustnik, ale jest z Canpol. No i kosztuje 1/2 tego co NUK