reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Dziewczyny czym zbijacie gorączkę maluchom (alan od wczoraj ma 39 stopni, nic poza tym) i jak często podajecie leki przeciwgorączkowe ? ja mam czopki paracetamolu, i ibum w syropie, jak to podawać ? na zmianę ??

Dziewczyny czym zbijacie gorączkę maluchom (alan od wczoraj ma 39 stopni, nic poza tym) i jak często podajecie leki przeciwgorączkowe ? ja mam czopki paracetamolu, i ibum w syropie, jak to podawać ? na zmianę ??

na zmiane mozesz podawac paracetamol i ibuprofen i na pewno wtedy nie przedawkujesz....co ile godzin to nie wiem:blink::blink::blink::blink:

A skad ta goraczka??

reklama
na zmiane mozesz podawac paracetamol i ibuprofen i na pewno wtedy nie przedawkujesz....co ile godzin to nie wiem:blink::blink::blink::blink:

A skad ta goraczka??

No właśnie sama nie wiem :-:)-(, może od ząbków ? :-( bo 2 dniówkę już chyba przechodził, kiedyś gorączkowaqł, a potem go wysypało ..
a czy ibuprofen to to samo co ibufen ?? chyba tak, co?

Do góry