reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kobietki czy któraś wie czy są jeszcze zajęcia na basenie dla kobiet w ciąży w olsztynie?
Są w Aquasferze jako Aqua Animacje , nazywają się te zajęcia Aqua Prenatal - zajecia w wodzie dla kobiet w ciąży po I trymestrze (w cenie biletu wstępu na basen) , takie zajęcia są w listopadzie 22.11. oraz 29.11 o g.10:00-10:30 oraz 19.11 i 26.11 o g.17:00-17:30.
Uczestniczenie w zajęciach nie wymaga wcześniejszej rezerwacji, decyduje kolejność wejścia na basen. Maxymalna liczba osób ćwiczących na zajęciach - 15.
Prosimy o zgłoszenie chęci uczestnictwa w zajęciach przed zakupem biletu w kasie numer 1.
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
Podpowiedzcie gdzie można udać się z 1,5 r. maluchem na jakąś imprezę mikołajkową.
Chodzi mi żeby był Mikołaj, piosenki.
Chodzi mi żeby był Mikołaj, piosenki.
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
Znalazłam: Mikołajki w Uranii 2. Mikołajki w Uranii
Znalazłam: Mikołajki w Uranii 2. Mikołajki w Uranii
Hej Gosiaczku, byłaś w Uranii? Jak było?
Ja chętnie bym się wybrała, ale mój młody chory
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
dla 1,5 roczniaka nic ciekawego tam nie było, dla starszych trochę atrakcji było
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
dziewczyny sprzedam buciki Mrugała oryginalne, nowe - bardzo wysokiej jakości, wykonane ze skóry naturalnej, Te-por.
Rozmiar 23
15 cm wkładki
Nietrafiony zakup, nienoszone. Wysyłam w pudełku. Dołączam paragon fiskalny będący podstawą do gwarancji.
Cena 150zł- niższa niż sklepowa. Możliwy odbiór osobisty w Olsztynie lub wysyłka pocztą.
Rozmiar 23
15 cm wkładki
Nietrafiony zakup, nienoszone. Wysyłam w pudełku. Dołączam paragon fiskalny będący podstawą do gwarancji.
Cena 150zł- niższa niż sklepowa. Możliwy odbiór osobisty w Olsztynie lub wysyłka pocztą.
reklama
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
Gdyby było lato to poleciłabym iść do parku, i zagadać do mam spacerujących interesującymi cię wózkami
A sklepów innych nie znam.
Jest Bubumarket, ale oni chyba tylko przez net sprzedają Kontakt - sklep Bubumarket.pl.
A sklepów innych nie znam.
Jest Bubumarket, ale oni chyba tylko przez net sprzedają Kontakt - sklep Bubumarket.pl.