reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Kobietki czy któraś wie czy są jeszcze zajęcia na basenie dla kobiet w ciąży w olsztynie?

:happy: w Aquasferze jako Aqua Animacje , nazywają się te zajęcia Aqua Prenatal - zajecia w wodzie dla kobiet w ciąży po I trymestrze (w cenie biletu wstępu na basen) , takie zajęcia są w listopadzie 22.11. oraz 29.11 o g.10:00-10:30 oraz 19.11 i 26.11 o g.17:00-17:30.
Uczestniczenie w zajęciach nie wymaga wcześniejszej rezerwacji, decyduje kolejność wejścia na basen. Maxymalna liczba osób ćwiczących na zajęciach - 15.
Prosimy o zgłoszenie chęci uczestnictwa w zajęciach przed zakupem biletu w kasie numer 1.

dziewczyny sprzedam buciki Mrugała oryginalne, nowe - bardzo wysokiej jakości, wykonane ze skóry naturalnej, Te-por.
Rozmiar 23
15 cm wkładki
Nietrafiony zakup, nienoszone. Wysyłam w pudełku. Dołączam paragon fiskalny będący podstawą do gwarancji.
Cena 150zł- niższa niż sklepowa. Możliwy odbiór osobisty w Olsztynie lub wysyłka pocztą.

dsc7537w.jpg

dsc7543f.jpg

Kobietki mam pytanie. Gdzie w Olsztynie można pójść pooglądać wózki poza bobasem w gracji i maluszkiem pod kościołem na Wyszyńskiego?

reklama
Do góry