reklama
Zapytam z ciekawości - masz może zielonego X-landera? Dzisiaj widziałam taki w parku Kusocińskiego Pomyślałam, że może to Ty, ale głupio mi było zagadać... Swoją drogą 1. raz byłam w tym parku i bardzo mi się spodobał - dzieci mogą się w nim porządnie wybiegać i nie ma wszechobecnych w innych częściach Olsztyna kup na trawnikach. I jest duuuuży, taki w sam raz na spacery.
Może spotkamy się we wtorek?
To nie byłam ja. Ja mam brązowego tako. Moje córcie w środę mają okulistę i do tego czasu niebardzo ale w czwartek lub piątek z miłą chęcią sie spotkam. Moze byc tez sobota lub niedziela. Bardzo chętnie
Zapytam z ciekawości - masz może zielonego X-landera? Dzisiaj widziałam taki w parku Kusocińskiego Pomyślałam, że może to Ty, ale głupio mi było zagadać... Swoją drogą 1. raz byłam w tym parku i bardzo mi się spodobał - dzieci mogą się w nim porządnie wybiegać i nie ma wszechobecnych w innych częściach Olsztyna kup na trawnikach. I jest duuuuży, taki w sam raz na spacery.
W szpitalu miejskim raczej nie. W szpitalu dziecięcym jest normalny punkt pobrań otwarty od 7 rano. Jest tam super pielęgniarka pani Kazia i ona jak nikt umie pobrać. Polecam iść tam zaraz na 7 rano to kolejki nie będzie.
Odezwę się bliżej czwartku jak i o której się umawiamy
Odezwę się bliżej czwartku jak i o której się umawiamy
Marcysiowa, to może spotkamy się jutro o 11 w parku przy Kościuszki? Poznam Was Zapowiadają deszcz, więc jeśli będzie padać to przełożymy to na poniedziałek?
A w wojewódzkim na krwi już byliśmy, Pani pobierająca jest super, ale zastanawiam się czy w miejskim też pobierają krew niemowlętom, bo jest całodobowy, można pójść po południu dajmy na to.
A w wojewódzkim na krwi już byliśmy, Pani pobierająca jest super, ale zastanawiam się czy w miejskim też pobierają krew niemowlętom, bo jest całodobowy, można pójść po południu dajmy na to.
reklama