reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

Hej.

Ja jestem olsztyńską mamą od czerwca. Chętnie umówię sie na spacer jeśli jakoś blisko nam do siebie. W mama cafe nie byłam ale to z tego względu, ze nie mam kiedy i mój wózek nie wszędzie wejdzie ;)

reklama
Najchętniej umówiłabym się na przyszły tydzień w parku Kusocińskiego jeśli Ci pasuje (to ten park wzdłuż piłsudskiego za urzędem skarbowym).

Zapytam z ciekawości - masz może zielonego X-landera? Dzisiaj widziałam taki w parku Kusocińskiego :) Pomyślałam, że może to Ty, ale głupio mi było zagadać... Swoją drogą 1. raz byłam w tym parku i bardzo mi się spodobał - dzieci mogą się w nim porządnie wybiegać i nie ma wszechobecnych w innych częściach Olsztyna kup na trawnikach. I jest duuuuży, taki w sam raz na spacery.
Może spotkamy się we wtorek?

To nie byłam ja. Ja mam brązowego tako. Moje córcie w środę mają okulistę i do tego czasu niebardzo ale w czwartek lub piątek z miłą chęcią sie spotkam. Moze byc tez sobota lub niedziela. Bardzo chętnie ;)

Zapytam z ciekawości - masz może zielonego X-landera? Dzisiaj widziałam taki w parku Kusocińskiego :) Pomyślałam, że może to Ty, ale głupio mi było zagadać... Swoją drogą 1. raz byłam w tym parku i bardzo mi się spodobał - dzieci mogą się w nim porządnie wybiegać i nie ma wszechobecnych w innych częściach Olsztyna kup na trawnikach. I jest duuuuży, taki w sam raz na spacery.
Może spotkamy się we wtorek?

Mi weekend nie pasuje, ale czwartek jak najbardziej :)

W takim razie trzymam kciuki za oczka dziewczynek!

Wiesz może czy w szpitalu miejskim pobierają krew od takich maluchów jak nasze?

W szpitalu miejskim raczej nie. W szpitalu dziecięcym jest normalny punkt pobrań otwarty od 7 rano. Jest tam super pielęgniarka pani Kazia i ona jak nikt umie pobrać. Polecam iść tam zaraz na 7 rano to kolejki nie będzie.

Odezwę się bliżej czwartku jak i o której się umawiamy ;)

Marcysiowa, to może spotkamy się jutro o 11 w parku przy Kościuszki? Poznam Was :) Zapowiadają deszcz, więc jeśli będzie padać to przełożymy to na poniedziałek?
A w wojewódzkim na krwi już byliśmy, Pani pobierająca jest super, ale zastanawiam się czy w miejskim też pobierają krew niemowlętom, bo jest całodobowy, można pójść po południu dajmy na to.

Juliana pora naszego spaceru to cos ok 13. Jak nie bedzie padac a Tobie pasuje to jestesmy chetne. Jak nie to poniedzialek.

reklama
Przepraszam, ale my jutro nie idziemy na spacer, bo Mały kaszle i zostaniemy w domu. Ja zazwyczaj wychodzę ok 11 - 12, czy będę w poniedziałek, napiszę Ci w weekend :)

Do góry