reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Moja znajoma była na pokazowych zajęciach Kreatywki i będzie chodzić do Art School na Janowicza, bardzo jej siępodobały. Ja, czekam, aż zbierze się grupa dla najmłodszych od 0-1, bo chciałabym chodzić z synkiem...Może któraś z Was chciałaby chodzić przed południem???

Dziewczyny, była któraś z Was na tych zajęciach kreatywki?
Ja polecam abecadło (Biblioteka w Alfie na II piętrze) - zapisać można najmniejszego maluszka do biblioteki, spędzić czas na graniu w gry planszowe, a i zajęcia są jakieś cykliczne Aktualno

W Abecadle chyba robią tylko jakieś zajęcia pokazowe, a cykliczne zajęcia w szkołach językowych i przedszkolu Art School.
Mi zajęcia w Abecadle się podobają, tylko że często wypadają w godzinach drzemki mojego Maluszka i nie możemy iść.

no właśnie w abecadle to są zapełnione listy na te zajęcia.
Ja czasem chodzę z moją córką do Strefy Rozwoju (Aktualności )
dopiero się rozkręcają, ale jest tam salka dla dzieci, godzinne zajęcia przypominające przedszkole itp.
No i blisko dla mnie ;)

Hej dziewczyny.
Ja mam pytanie odnośnie tego gdzie jechać do szpitala w Olsztynie w razie gdyby z moją ciążą było coś nie tak. Chodzi mi tutaj np. o nagłe stany, gdzie zaczynam krwawić itp. gdzie przyjmą mnie nawet jeśli w nocy bym tam pojechała.
Kompletnie nie mam pojęcia do jakiego w takiej sytuacji się wybrać...

Witam olsztyńskie mamy :) też jestem z Olsztyna więc dołączam do Waszego pokaźnego grona :)
Do Aneta_85 Jeżeli chodzi o szpitale w Olsztynie to są tak naprawdę 2 do wyboru w takich nagłych stanach: Szpital Wojewódzki i Miejski. Ja w miałam 2 nagłe sprawy i raz byłam w miejskim a raz w wojewódzkim (tam pracuje mój lekarz więc tam mi bezpieczniej) ale do izby przyjęć i lekarza z miejskiego szpitala, nie mam nic do zarzucenia :) I tak naprawdę z żadnej izby przyjęć nie mają prawa cię odesłać, nawet jak jest środek nocy albo gradobicie!

pozdrawiam mamuśki z Olsztyna! Czy któraś z Was rodzi na początku lutego???

reklama
Do góry