reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
ehh jak szybko lecą te 9 miesięcy, ledwo co zaszłam w ciąże, a tu już niedługo Michał będzie z nami :) wczoraj skręciliśmy łóżeczko i to chyba była ostatnia brakująca konkretna rzecz w wyprawce :). Kącik dla maluszka wygląda całkiem fajnie i profesjonalnie :), brakuje tylko mojego małego różowego synka :)....

Nawet ta dieta cukrzycowa nie jest zła i dobrze się na niej czuję, tylko muszę się pilnować, żeby jeść malutko, ale co dwie godziny, a jedzonko zdrowiutkie dużo warzyw, zdrowe węglowodany i mało tłuszczu :)

A słuchajcie-ten Malarkiewicz to prywatny szpital tak? Czy na fundusz można tam rodzić??

można ale jak nie będą mieli miejsc to Cię nie przyjmą, więc jak już zaczniesz rodzić to najpierw zadzwoń i się zapytaj. Moja koleżanka pojechała do nich i okazało się, że nie mają miejsca, więc musiała jechać do innego szpitala

a niech któraś coś opowie o tym malarkiewiczu, bo słyszę, już któryś raz a nic nie wiem :) fajnie tam ?? Co tak cichutko dziewczynki ??
są różne opinie na ten temat , przedewszystkim ja slysze ze cisza i spokuj , ze nie rodzi sie hurtem tylko tak .... tak przytulnie , wiekszosc sal jest jedno osobowa .... jedynie to ze szpital nie jest wyposazony w razie co .... czyli wszystkie ciezkie przypadki odsylaja do SM albo SW . ale daje link mozna sobie poczytac ....
Szpital Położniczy w Olsztynie malarkiewicz

Cześć dziewczyny.
Co tutaj tak cichutko:tak: Fajnie macie z tymi wyprawkami i wybieraniem szpitala:-D Ja pamietam jak ja to robiłam a juz 1,5 roku prawie Olinek jest z nami.Masakra jak ten czas leci.
Wiecie co mam kolezanke mame 2 letniej dziewczynki,ktora zalozyła firme kosmetyczna z dojazdem do klienta.Tak zeby wspomoc i upiekszyc mamusie np.bo wie jak ciezko jest sie wyrwać do kosmetyczki.Noi wstawiłabym wam link do jej stronki tylko nie wiem czy mozna:zawstydzona/y:

No to wrzucam.Naprawde fajna dziewczyna i fajnie robi noi co najwazniejsze nie drogo.:tak: Sama dzisiaj sie z nia spotykam na paznokcie i brwi wyrgolować jak dzieciaki pojda spać
A oto link :mbeauty.pl
Buziaki

reklama
Do góry