reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

liwus - a temperature tez miał?

No niestety miał 38,2 stopnia.
Ale już jest lepiej kataru już nie ma , kaszel też już prawie zanika.

Liwia będziesz w sobotę na kangurach?Oczywiście jak wyzdrowiejesz ale do soboty powinno być ok.

Tak jak pisałam powyżej Adaś już prawie zdrowy , więc w sobotę pójdziemy na kangury. Tym bardziej że M na nocki w tym tygodniu pracuje i do południa będzie spał:happy2: A Wy dziewczyny będziecie?

Magdziara o co chodzi z tymi kangurami??? Bo ja jakaś nie kumata:-p

Spotkania Klubu Kangura
kangur.jpg

Klub Kangura to inicjatywa mam zebranych w różnych miejscach w internecie. Celem Klubu jest szerzenie wiedzy o zaletach płynących z noszenia, o rodzajach chust i nosideł ergonomicznych, o sposobie ich użytkowania. Mamy z Klubów Kangura spotykają się raz w miesiącu.Od września 2008 spotkania Klubu Kangura odbywają się raz w miesiącu w Abecadle. Zapraszamy wszystkich chętnych.
Koordynator Klubu Kangura w Olsztynie: Majka tel. 693117717

Zapraszamy na kolejne spotkania Olsztyńskiego Klubu Kangura

17.01.2009 (sobota) godz. 10 00

Ostatnia edycja:
reklama
tosika - to Ty gdzieś koło mnie mieszkasz :-) ja też rzut beretem mam do tego gabinetu :-)

liwus - no my też mieliśmy 38,6 i 39... i ciężko było zbić... ja zaryzykowałam dla siebie z ibupromem i dopiero on mi pomógł... apap prawie w ogóle niezbijał, a jak zbił to na godzinę...

no my cały czas chorzy a myślałam że Adaś przestanie być chory do końca tygodnia. Także nie wiem czy będziemy na kangurach :-( Cały czas ma kaszel i katar a poza tym to czuje się dobrze. Tak samo żywy jakby nie był chory. Jutro idę do lekarza jak się stan nie poprawi. Bo wg mnie w przeciągu tygodnia powinien wyzdrowieć , co nie?

znowu miałam małą przerwe i tu nie zaglądałam \,ale czasu troszke mało.Maluszek aniołek jak go nie męczy problem ze zrobieniem kupki :-(od kilku dni sie męczymy...
ja w nowej roli bardzo dobrze się czuje,a mały to moje oczko w głowie..jak dziś musiałam wyskoczyc do ubezpieczalni to co 5 minut telefon do męża czy wszystko ok:-D u mnie w rodzince też co chwile ktoś choruje..całe szczęście jak na razie ja sie jakos trzymam..zdrówka wam życzę ;-)

liwus - widziałam :-) i stwierdziłam że nowa bluzka mi potrzebna:-D:-D:-D i spodnie :-D:-D:-D choć ze spodniami chciałam się jeszcze wstrzymać... może uda mi się wrócić do wagi sprzed ciąży...

ja myślę że pani kardiolog niebędzie miała nic naprzeciw, więc ja na 90% napewno tak... :-)

I my też chyba dołaczymy.;)
Nikula i Liwia czy oprócz Klubu kangura chodzicie tez do Klubu mam w Abecadle?lub może wybieracie się?

I my też chyba dołaczymy.;)
Nikula i Liwia czy oprócz Klubu kangura chodzicie tez do Klubu mam w Abecadle?lub może wybieracie się?

Ale numer właśnie chciałam napisać tu na forum czy wybieracie się do Klubu Mam ..hehe.. Także Magdziarka nie byłam jeszcze ale wybrałabym się w czwartek. W środę mamy udrażnainie kanalika , więc w czwartek moglibyśmy przyjść do Klubu Mam. To jak dziewczyny idziemy?
A odnośnie basenu to stwierdziłam że nie będę się zapisywć do tej szkoły pływania tylko będę chodzić z Młodym sama. A jak Młody skończy rok to we wrześniu czy listopadzie zapiszę go do takiej szkoły bo wtedy świadomie nauczy się pływać. A teraz to i tak na zasadzie zabawy , więc pobawić się z nim mogę sama i to za 100zł za 3 miesiące a nie za 300zł. Albo nawet będę jeździć do Dobrego Miasta bo tam fajny i w miarę tani basen jest : Strona basenu w Dobrym Mieście - NA FALI

reklama
dziewczyny wyslijcie mi priva swoje adresy mailowe...
bo inaczej tej ksiazki niedostaniecie... bo jak mam ją wysłać...:-)
do klubu mam niechodze... juz czasu mi brak...

Magdziara mam MT w domu, zaraz go zmierze i wysle ci wymiary

Do góry