reklama
prezent cudowny a poczekałby Maly jeszcze kilka dni to trafiłby na nasza rocznicę slubu :-) rodziłam w miejskim...wczesniej jak leżałam to polożne i lekarze bardzo mili..a na ta parke pierwszy raz trafiłam,wstyd ale nazwiska nie znam,niestety nie mam nigdzie go też napisanego...mam uraz i jak chcielismy mieć kolejnego maluszka za 2-3lata to ja narazie o porodzie i o tym szpitalu nie chcę słyszeć a zeby bylo jeszcze ciekawiej to szwy do tej pory sie jeszcze nie rozupuściły
nikula
mama Cypiska
tosika - już wyzdrowielismy :-) więc po weekendzie możemy na jakiś spacerek się umówić. Dobrze że się niespotkałyśmy bo to był wirus i byłam chora ja, i moi obaj mężczyźni. A powiedz byłaś już u kardiologa?
Ola2in1 - gratuluję... twój nick trochę mało aktualny:-):-)
magdziara - to ja :-) byłam i wybieram się znowu :-)
Ola2in1 - gratuluję... twój nick trochę mało aktualny:-):-)
magdziara - to ja :-) byłam i wybieram się znowu :-)
nikula
mama Cypiska
magdziara - mam :-) ale ja niekupowałam, tylko pożyczyłam od koleżanki, bo niewiedziałam czy Marcelowi się spodoba - teraz wiem że tak więc myślę o zakupie. Mam też mei taia i myślę że to też fajna sprawa :-) czekam tylko aż zacznie samodzielnie siedzieć - żeby sprawdzić czy to też lubi. Chustę mam z firmy Hoppediz (jest na chustomania wszystko o chustach i noszeniu), ale zakup takiej chusty to 180 zl. więc dlatego jeszcze myślę :-) z drugiej strony będę musiała pozyczoną oddać i tak się waham :-) ale pewnie coś kupię :-) Może najpierw sprawdź czy maluszek polubi noszenie?
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja też będę kupować chustę a raczej MT. A zamawiać będę tutaj melkaj - Onet.pl Blog . Już jestem umówiona z dziewczyną koszt tej chusty to : 130-150zł w zależności od wzoru. Na moim lipcowym wątku dziewczyny mają chusty zamówione właśnie u tej dziewczyny i są zadowolone. Ja będę zamawiać na przełomie lutego/marca.
Nikula wy zdrowi , ale chyba przekazałaś wirusa nam i teraz my chorzy. Ja już w miarę zdrowa ale Adaś jest na lekach , no i nosek zapchany i kaszelek. Ale mi go szkoda.
Ola2in1 jak się spisuje synek? Grzeczny? Dajesz radę ?
Nikula wy zdrowi , ale chyba przekazałaś wirusa nam i teraz my chorzy. Ja już w miarę zdrowa ale Adaś jest na lekach , no i nosek zapchany i kaszelek. Ale mi go szkoda.
Ola2in1 jak się spisuje synek? Grzeczny? Dajesz radę ?
hmmm widziałyście się??Nikula wy zdrowi , ale chyba przekazałaś wirusa nam i teraz my chorzy. Ja już w miarę zdrowa ale Adaś jest na lekach , no i nosek zapchany i kaszelek. Ale mi go szkoda.
?
Liwia będziesz w sobotę na kangurach?Oczywiście jak wyzdrowiejesz ale do soboty powinno być ok.
Wiecie że obdzwoniłam sklepy i nie ma chust. MUszę zamówić przez neta. Kłamię bo są i w smyku i Kiddie ale model Lulu Bebelulu a takiej nie chcę..ale kiepski wybór.
Ostatnia edycja:
reklama
tosika - już wyzdrowielismy :-) więc po weekendzie możemy na jakiś spacerek się umówić. Dobrze że się niespotkałyśmy bo to był wirus i byłam chora ja, i moi obaj mężczyźni. A powiedz byłaś już u kardiologa?
To super, możemy już się zmówić na spacerek. O której Nikula z reguly kursujesz po Jarotach?? Bo my tak między 12 a 13tą:-):-):-):-) Nie jeszcze nie byliśmy ale dzięki Tobie już wiemy gdzie (a wiesz, że ja mieszkam rzut beretem od tego gabinetu;-)) idziemy w ten czwartek....mam nadzieję, że to nic poważnego....
Ola jak się czujesz w nowej roli???:-):-):-)
Magdziara o co chodzi z tymi kangurami??? Bo ja jakaś nie kumata