reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

Witaj Maksiu!!!! Śliczny prezent pod choinkę rodzicom przygotowałeś:-):-):-)
Olu gratulacje!!Napisz ile maluszek ważył, i gdzie się zdecydowałaś rodzić oraz który to p***** tak cię potraktował:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
prezent cudowny a poczekałby Maly jeszcze kilka dni to trafiłby na nasza rocznicę slubu :-) rodziłam w miejskim...wczesniej jak leżałam to polożne i lekarze bardzo mili..a na ta parke pierwszy raz trafiłam,wstyd ale nazwiska nie znam,niestety nie mam nigdzie go też napisanego...mam uraz i jak chcielismy mieć kolejnego maluszka za 2-3lata to ja narazie o porodzie i o tym szpitalu nie chcę słyszeć :baffled:a zeby bylo jeszcze ciekawiej to szwy do tej pory sie jeszcze nie rozupuściły :crazy:

tosika - już wyzdrowielismy :-) więc po weekendzie możemy na jakiś spacerek się umówić. Dobrze że się niespotkałyśmy bo to był wirus i byłam chora ja, i moi obaj mężczyźni. A powiedz byłaś już u kardiologa?

Ola2in1 - gratuluję... twój nick trochę mało aktualny:-):-)

magdziara - to ja :-) byłam i wybieram się znowu :-)

magdziara - mam :-) ale ja niekupowałam, tylko pożyczyłam od koleżanki, bo niewiedziałam czy Marcelowi się spodoba - teraz wiem że tak więc myślę o zakupie. Mam też mei taia i myślę że to też fajna sprawa :-) czekam tylko aż zacznie samodzielnie siedzieć - żeby sprawdzić czy to też lubi. Chustę mam z firmy Hoppediz (jest na chustomania wszystko o chustach i noszeniu), ale zakup takiej chusty to 180 zl. więc dlatego jeszcze myślę :-) z drugiej strony będę musiała pozyczoną oddać i tak się waham :-) ale pewnie coś kupię :-) Może najpierw sprawdź czy maluszek polubi noszenie?

Ostatnia edycja:
No masz rację..........ja myslę, że mu się spodoba. Tylko czy ja dam radę, czy kręgosłup nie wysiadzie. Ale jak zdecyduję się na zakup tu chyba wybiorę Bebelululu.

Ja też będę kupować chustę a raczej MT. A zamawiać będę tutaj melkaj - Onet.pl Blog . Już jestem umówiona z dziewczyną koszt tej chusty to : 130-150zł w zależności od wzoru. Na moim lipcowym wątku dziewczyny mają chusty zamówione właśnie u tej dziewczyny i są zadowolone. Ja będę zamawiać na przełomie lutego/marca.

Nikula wy zdrowi , ale chyba przekazałaś wirusa nam i teraz my chorzy. Ja już w miarę zdrowa ale Adaś jest na lekach , no i nosek zapchany i kaszelek. Ale mi go szkoda.

Ola2in1 jak się spisuje synek? Grzeczny? Dajesz radę ?

Nikula wy zdrowi , ale chyba przekazałaś wirusa nam i teraz my chorzy. Ja już w miarę zdrowa ale Adaś jest na lekach , no i nosek zapchany i kaszelek. Ale mi go szkoda.
?
hmmm widziałyście się??
Liwia będziesz w sobotę na kangurach?Oczywiście jak wyzdrowiejesz ale do soboty powinno być ok.
Wiecie że obdzwoniłam sklepy i nie ma chust. MUszę zamówić przez neta. Kłamię bo są i w smyku i Kiddie ale model Lulu Bebelulu a takiej nie chcę..ale kiepski wybór.

Ostatnia edycja:
magdziara - no przecież trzeba na kogoś zwalić, a ostatnio pisałyśmy o chorobach tylko ja i ty :-) ale ja byłam ostatnia... a niemogą Ci sprowadzić? Czy za długo trzeba czekać?

liwus - a temperature tez miał?

reklama
tosika - już wyzdrowielismy :-) więc po weekendzie możemy na jakiś spacerek się umówić. Dobrze że się niespotkałyśmy bo to był wirus i byłam chora ja, i moi obaj mężczyźni. A powiedz byłaś już u kardiologa?

To super, możemy już się zmówić na spacerek. O której Nikula z reguly kursujesz po Jarotach?? Bo my tak między 12 a 13tą:-):-):-):-) Nie jeszcze nie byliśmy ale dzięki Tobie już wiemy gdzie (a wiesz, że ja mieszkam rzut beretem od tego gabinetu;-)) idziemy w ten czwartek....mam nadzieję, że to nic poważnego....

Ola jak się czujesz w nowej roli???:-):-):-)
Magdziara o co chodzi z tymi kangurami??? Bo ja jakaś nie kumata:-p

Do góry