Melakarmelata
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ile płacicie za nianię ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie była Elunia z wojewódzkiego, kobieta anioł . Ja miałam lekki poród, bo na porodówkę weszłam 19.20, a urodziłam 21.25 . Mimo to nie wyobrażam sobie tego bez niej , najważniejsze to jest to, ze Cie wspiera i informuje co się dzieję, ile jeszcze ... rewelacja. Przed zastanawiałam się bardzo czy skorzystać, ale wiem, że to były dobrze wydane pieniądze, i przy następnym dziecku nie będę się zastanawiała ani chwili. Kobieta która nie rodziła nie zdaje sobie sprawy z tego jak to wygląda, i wydaje się jej że moment ten nigdy nie nadejdzie ( ja tak mialam ) i że jakoś to będzie, bo przeciez miliony rodzą, ale dopiero po wie jak ważne jest to, żeby mieć w pobliżu zaufaną, fachową osobę . Ela do mnie zaglądała równiez po, co jest fajne, bo można wypytać o wszystko, a panie od dzieci w wojewódzkim niezbyt fajne
Ja tez miałam swoja polozna.I tylko dzieki niiej dostałam sie do Wojewodzkiego bo na miejsca byly marne szanse i moj malutki urodzil sie zdrowy.Miałam juz zielone wody a rano mnie nie przyjeli do szpitala bo stwierdzili ze jeszcze nie trzeba mimo ze mialam skierowanie na ten dzien bo 1,5 tyg po terminie.a ona zadzwonila wieczorem powiedziala ze jest miejsce i zaczelismy rodzic Na koniec byla jeszcze Ela wiec mialam wszystkie najlepsze porody mimo ze placilam tylko Jowitce.Fajna mloda babeczka.Cud kobieta.Dzieki niej i jej intuicji moj Olinek jest zdrowiutki.
Dzięki za odp.
W sumie jeśli chodzi o Szp. Wojewódzki to przwija się kilka imion Pań położnych : Pani Ela, Jowita, Mariola i Kasia Szyszko.
Chyba sprawa przesądzona
650zł opieka przy porodzie, ale po wpadała też