<Karola>
Początkująca w BB
Hej mamusie Mam pytanie: jak Wasze szkraby spia za dnia? Moja Zosia ma 4 m-ce i z tym spaniem za dnia jest roznie. Jesli idziemy na dluzszy spacer to wtedy pospi nawet do 3 godzin, ale jak pogoda byle jaka i siedzimy w domu to potrafi w ciagu calego dnia uciac sobie kilka razy krotkie drzemki. Chcialabym jednak wprowadzic u niej przynajmniej jedna dluzsza drzemke (oprocz tej spacerowej) i nie wiem jak to zrobic. Usypiac na sile troche ciezko.
gosiaczek_1 - tak jak juz kolezanki wspomnialy, w wojewodzkim trzeba miec wszystko. Jesli chodzi o pepuszek, to w szpitalu kaza go zostawic w spokoju i niczym nie smarowac ani nie pryskac. Ja tak tez zrobilam i odpadl bardzo szybko gojac sie bardzo ladnie. Mozesz jedynie kupic takie jednorazowe sterylne gaziki nasaczone alkoholem. Sa bardzo przydatne jesli chcesz cos odkazic i jesli bedzie potrzeba przetarcia pepuszka.
gosiaczek_1 - tak jak juz kolezanki wspomnialy, w wojewodzkim trzeba miec wszystko. Jesli chodzi o pepuszek, to w szpitalu kaza go zostawic w spokoju i niczym nie smarowac ani nie pryskac. Ja tak tez zrobilam i odpadl bardzo szybko gojac sie bardzo ladnie. Mozesz jedynie kupic takie jednorazowe sterylne gaziki nasaczone alkoholem. Sa bardzo przydatne jesli chcesz cos odkazic i jesli bedzie potrzeba przetarcia pepuszka.