Melakarmelata
Zaangażowana w BB
Nie wiem Melakarmelata, załamałam się :-( Nie dość, że mały się urodził i musiał nadrabiać to teraz znowu mało przybrał (albo coś sprawiło, że Mu ubyło - waży 5700) Całą noc się nad tym zastawiałam...
Ruchliwy jest bardzo. Ciężko Mu założyć rajstopki, bo jak jedną nogę w końcu włożę to przy wkładaniu drugiej ta pierwsza znowu jest bez rajstopki
Jak leży na macie to obraca się na niej jak wskazówki na zegarku, a wczoraj jak zostawiłam go na kilka minut fikającego w łóżeczku to po powrocie zastałam swojego syna w poprzek łóżeczka, z nogami na szczebelkach, gdzie zamocowana jest karuzela i z portkami zsuniętymi na pośladkach - nawet pielucha mu się obluzowała tak, że zmoczył ubranko
A może ta waga dlatego tak spadła bo - wydaje mi się - że strasznie go w ciągu dwóch tygodni wyciągnęło?
Po za tym jakoś ostatnio płacze przy karmieniu, odsuwa buzię od piersi, znowu przysuwa i płacze ... i znowu to samo. Jak już się przyssie to krócej niż zazwyczaj pije. Wydaje mi się, że nie mam tyle pokarmu co kiedyś. Nie czuję jak napływa mleczko do piersi i są one cały czas miękkie. W dzień popije troszkę a potem coś innego zwraca jego uwagę i już po jedzeniu. Ale wydawało mi się, że w nocy nadrabia bo dostaje dwie piersi tak, że już z rana chyba nic już w nich nie ma.
ZGŁUPIAŁAM!
A Michaś polubił i już wcina inne pokarmy?
Ja trafiłam na forum, gdzie dzieciaczki w wieku naszych już wcinają dania ze słoiczków a mamy się dziwiły, że ja nadal tylko cycowa...
Co do szczepionek to wczoraj w przychodni miała miejsce taka sytuacja. Jakaś para przyniosła ze sobą szczepionki i właśnie Pani doktor nie chciała nimi dziecka zaszczepić i dokładnie to samo mówiła, co napisałaś. Ale nie wiem jak się to skończyło bo jak wyszłam to byłam taka smutna z powodu tej wagi, że już nic mnie nie interesowało...
A mi się tam w Miejskim podobało))
Może masz kryzys mleczny kurde, w sumie moje cycki też miękkie, ale pokarmu sporo, bo mały ładnie przybiera, dodałabym zbyt ładnie
Michaś na razie tylko na cycku, co mu nie próbuję dać to zęby zaciśnięte i mina krzywa