Margeritka28
Fanka BB :)
Ja też nie i póki mnie nie zmusza to się nie zaszczepięNie, Nigdy w życiu bym się nie zaszczepiła
Nie wiadomo jak to wpływa na płodność ani na dziecko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie i póki mnie nie zmusza to się nie zaszczepięNie, Nigdy w życiu bym się nie zaszczepiła
Ja się nie chce szczepić i nikt mnie nie zmusi to moje zdanie i ciężko teraz rozmawiać o covidzie bo ludzie maja dużo zdań na ten temat i wychodzą przy rozmowie tylko sprzeczkiJa też nie i póki mnie nie zmusza to się nie zaszczepię
Nie wiadomo jak to wpływa na płodność ani na dziecko.
@witch84 po pierwsze kto Ci powiedział ze pale ?@OsnowaM Ale takie podejście w paleniu Ci nie przeszkadza, choć już dawno udowodniono, że szkodzi. Czysta hipokryzja...
Dokładnie lepiej nie zaczynać tego tematu. Każdy ma własne zdanie i własne życie i kieruje się tym co dla niego najlepsze.Ja się nie chce szczepić i nikt mnie nie zmusi to moje zdanie i ciężko teraz rozmawiać o covidzie bo ludzie maja dużo zdań na ten temat i wychodzą przy rozmowie tylko sprzeczki
Szczepionki w rejestrze widnieją jako doświadczenie eksperyment…
Ten eksperyment albo wyjdzie przed ciąża w sensie jako nie płodność ( w USA jest obowiązek zatrzymania komórek i spermy w banku przed przyjęciem szczepionki ) albo w ciąży , jednak kobiety które szczepią się w ciąży, moim zdaniem dowiemy się co się dzieje z dziećmi gdy skończą 3 lata… tego nikt nie wie a my się przekonamy za kilka lat niestety ..
dla mnie to nie odpowiedzialne
Ale to moje zdanie
Nie będę tego nawet komentowaćSerio - to nie powielajcie mitów. Poczytajcie prace naukowe, a potem się wypowiadajcie. Na pewno ostatnio czytałam ostatnio artykuł o szczepionkach mRNA z 1989r. - jeśli 30 lat badań to dla Was mało, to się kłócić nie będę.
Oczywiście - rozumiem gdy ktoś pisze, że się boi. Każdy ma do tego prawo.
Cześć Ja odczekałam 6 msc po zabiegu i zaczęliśmy starania, niestety przytrafiła mi się ciąża pozamaciczna ale nie poddałam się i walczyłam dalej i po kilku miesiącach zaszłam w ciążę Teraz jestem w 27 tyg i czekam na synkacześć dziewczyny,
Jestem tutaj nowa i niestety tez mnie to spotkało- zaśniad. Nie potrafię się pozbierać. Narazie badam bete hcg. Wynik aktualny 940- dwa tygodnie po zabiegu.
Przeczytałam całe forum, dajcie znać jak skończyły się Wasze historię. Czy jesteście już mamami?