Starlights
Fanka BB :)
hej, dzięki za odpowiedź. Lekarz wspomniał po zabiegu, że czas oczkiwania to 1,5-2 tyg. Niestety wyniku nadal nie ma, a w rejestracji dostałam informację, że czas oczkiwania na wynik może wynosic nawet 2 miesiące. Narazie ginekolog zaleca jedynie kontrolę bety co tydzień. i właściwie -co dalej? jak to później powinno wyglądać? jakie badania zalecali Wam Wasi lekarze prowadzący przed zielonym światłem na kolejne starania? i czy kolejna ciąża to nie był jeden wielki stres?
Dodam, że to moja druga ciąża- pierwsza przebiegła 'ksiązkowo'. Zero komplikacji. A ta diagnoza zwaliła mnie z nóg..
Smutne jest to, że o tym całym zaśniadzie więcej informacji uzyskałam z internetu niż od lekarzy.
Cześć! Mnie też spotkała ta diagnoza - zaśniad groniasty (częściowy). I tak jak u Ciebie, więcej dowiadywałam się z internetu (tu jednak nie poleć polskich artykułów, tylko zagraniczne publikacje) niż od lekarzy. Pytałam o zalecenia trzech, każdy mówił coś innego. Mi beta spadała dość długo, na pewno około 3 miesięcy. Do starań wróciliśmy ok 7 miesięcy po zabiegu łyżeczkowania. Kolejna ciąża była już zdrowa