reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Póki co codziennie biorę kwas foliowy i witaminy żeby uzupełnić niedobory :) Włosy już trochę mi się poprawiły bo zaśniad nie oszukujmy się ale spowodowal jakieś szkody w organizmie, na pewno tak było w moim przypadku :/

reklama
Nie straszne :) Na jakiś forum przeczytałam że jakaś dziewczyna robiła więc tak zapytałam tylko. Myślę że nic nie będzie bo już wszystko wróciło do normy :) Może za wcześnie na jakieś objawy, musisz czekać cierpliwie
Czekam bardzo cierpliwie a moje marzenie to dostać młodości żeby w sekundzie odrzuciło fajki 😁
Ooo fajnie warto spróbować chociaż nie ukrywam ze strach jak pieron

@Margeritka28 co u Ciebie słychać ? :)
Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze :(
A co u ciebie? Jak się czujesz?

Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze :(
A co u ciebie? Jak się czujesz?
Moze te plamienia to przez te anty ?
spokojnie pójdziesz na wizytę i powiesz wszystko swojemu gin i zobaczysz co powie :) może skonsultuj to wcześniej ?
ja nie dziękuje ale od 2 dni lepiej. Wymioty trochę ustały..
wizytę mam w środę i mam nadzieje ze wszystko w porządku :)

Moze te plamienia to przez te anty ?
spokojnie pójdziesz na wizytę i powiesz wszystko swojemu gin i zobaczysz co powie :) może skonsultuj to wcześniej ?
ja nie dziękuje ale od 2 dni lepiej. Wymioty trochę ustały..
wizytę mam w środę i mam nadzieje ze wszystko w porządku :)
Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.
No to dobrze :) To daj znać po wizycie? Czy już widziałas serduszko?

Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.
No to dobrze :) To daj znać po wizycie? Czy już widziałas serduszko?
Ale ze ciąża ? Czy martwisz się ze coś złego ?
tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko 😍🥰 173uderzenia i 7mm😀 zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie

tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko 😍🥰 173uderzenia i 7mm😀 zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie
Martwię że coś złego..
No to dobrze, że u ciebie wszystko w porzadku i że dzidzia rośnie ❤️
Ja jak wcześniej mówiłam czekam do września, mam ochotę odstawić tabletki już teraz ale postanowiłam że dokończę opakowanie i od września nie będę brała no i zobaczymy :) Chciałabym żeby się udało i żebym też mogła sie cieszyć z oczekiwania na dzieciątko ☺️

reklama
A powiedz mi czy pracujesz czy jesteś na zwolnieniu? Krwiaczek powinien się wchłonac ale musisz na siebie uważać :)

Do góry