reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Chciałam Wam pokazać na co uważać kupując ciuszki.:szok:

Załączniki

• rozne.jpg
    rozne.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Tak to jest przy masowej produkcji - dobrze ze zauwazyłam przed załozeniem
Mogła sie ładnie pokłuć:baffled:

AgA
Dokładnie takie samo coś znalazłam przy jednym z naszych ciuszków :baffled:
No i już 2 razy mi się zdarzyło, że jedna z tych zapinek odpadła :shocked2:

ochhh - AgA - niestety glupota ludzka nie zna granic, a jeszcze gdy wiaze sie to z masowa produkcja, to juz w ogole.. Dobrze, ze My jako mamusie mamy glowę na karku i czujniki w dloniach:tak::happy2:

jestem juz na 99% pewna, ze moja Jaga ma skaze - na buzi pojawily sie suche plamy (najgorzej jest w okolicach uszu, na polikach i na brwiach):-:)-:)-(.

Powoli pojawia sie nam tez i ciemieniucha - smarujemy glowke oliwa z oliwek (ponoc pomaga),a rano wyczesujemy i myjemy glowke szamponikiem.

Jutro ide z Niunia do dermatologa/alergologa - zobaczymy co lekarz powie.

Trzeci dzien jestem na diecie "skazowej" - ale poprawy w wygladzie buzi brak:-(

Witam czytam Was czasmi jak czas pozwla. Moja Nataszka urodziła sie 19 maja. Mam pytanie do mam które podejrzewają skaze, jak wam sie to objawia? bo u nas są straszne kolki wysypka na buzi, ulewanie, od dwóch dni odstawiłam nabiał tylko co tu jeśc. Stosuje krople na kolik sab simplex i probiotyki biogaia wydaje mi sie że jest lepiej. Napiszczie cos wiecej na ten temat.

Hej mamusiki. Mam malego problema :( a wlasciwie moje dziecko. Od 7 dni nie bylo kupki i nie wiem co mam robic. Czytałam ze czasem dzieci na cycu potrafia nie robic dlugo kupki ale zeby az tydzien??:( moze ktoras z was ma jakas rade?

reklama
patusia 7 dni to długo możesz dać małej czopka glicerynowego.jak włożysz do pupki to ściśnij pośladki do siebie bo może czopek wyskoczyć jak go włożysz:))))

Do góry