reklama
Chciałam Wam pokazać na co uważać kupując ciuszki.
masakra ludzie ktorzy to robia to chyba bezdzietni idioci
jestem juz na 99% pewna, ze moja Jaga ma skaze - na buzi pojawily sie suche plamy (najgorzej jest w okolicach uszu, na polikach i na brwiach):---(.
Powoli pojawia sie nam tez i ciemieniucha - smarujemy glowke oliwa z oliwek (ponoc pomaga),a rano wyczesujemy i myjemy glowke szamponikiem.
Jutro ide z Niunia do dermatologa/alergologa - zobaczymy co lekarz powie.
Trzeci dzien jestem na diecie "skazowej" - ale poprawy w wygladzie buzi brak:-(
Powoli pojawia sie nam tez i ciemieniucha - smarujemy glowke oliwa z oliwek (ponoc pomaga),a rano wyczesujemy i myjemy glowke szamponikiem.
Jutro ide z Niunia do dermatologa/alergologa - zobaczymy co lekarz powie.
Trzeci dzien jestem na diecie "skazowej" - ale poprawy w wygladzie buzi brak:-(
O
Oleńka27
Gość
Witam czytam Was czasmi jak czas pozwla. Moja Nataszka urodziła sie 19 maja. Mam pytanie do mam które podejrzewają skaze, jak wam sie to objawia? bo u nas są straszne kolki wysypka na buzi, ulewanie, od dwóch dni odstawiłam nabiał tylko co tu jeśc. Stosuje krople na kolik sab simplex i probiotyki biogaia wydaje mi sie że jest lepiej. Napiszczie cos wiecej na ten temat.
malinka009
Fanka BB :)
olenka dziewczyny zalozyly osobny watek o skazie, tam znajdziesz wiecej informacji
patusiaaaa85
majóweczka '09
Hej mamusiki. Mam malego problema a wlasciwie moje dziecko. Od 7 dni nie bylo kupki i nie wiem co mam robic. Czytałam ze czasem dzieci na cycu potrafia nie robic dlugo kupki ale zeby az tydzien?? moze ktoras z was ma jakas rade?
reklama