mamamatysia
Fanka BB :)
m&m's - Osobiście polecam butelki/smoczki Tommee Tippee (smoczki przypominają kobieca pierś).Jeśli malutka ma kolki lub ulewa pokarm to butelki Dr.Browns. Używamy jeszcze Lovi ale mozesz w UK mieć problemy z kupnem:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
m&m's - Osobiście polecam butelki/smoczki Tommee Tippee (smoczki przypominają kobieca pierś).Jeśli malutka ma kolki lub ulewa pokarm to butelki Dr.Browns. Używamy jeszcze Lovi ale mozesz w UK mieć problemy z kupnem:-(
Aga KM-Ja dla wygody zaopatrzyłam sie w świetny patent firmy Tommee Tippee:
Tommee Tippee: Pojemnik na mleko w proszku
(zobacz obrazki)
Genialna rzecz.Sterylne, nie zajmuje miejsca i tylko wsypujesz do butli. U nas spradzają sie w 100%.
Marzena - ja właśnie też się wcześniej dopytywałam o te kropelki na łatwiejsze odbijanie, ale niestety nie dostałam odpowiedzi :-( :-(
wypróbuj kochana kładzenie dziecka na brzuszku zaraz po zjedzeniu, u nas pomaga...ale nie zawsze