reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

moze glupie pytanie no ale...

dostalam wreszcie ta masc majerankowa ,na ulotce pisze ze mozna stosowac od roczu,

tez macie taka ,albo spacjalna dla dzieci ponizej roku?

reklama
Martalis- mam taką samą maść.
Ale spokojnie - smarujesz nią bardzo delikatnie nosek...i nic zlego nie ma prawa się stac!!

aga
monika
dzieki za szybka odpowiedz:-)
a poduszke tez moge posmarowa ?ty aga tak zrobilas jak pamietam

nie, nie Kochana - ja skrapiałam poduszkę olejkiem Oil Olbas (poszukaj, może znajdziesz go u siebie w aptece)- tylko tak nie za duzo tych kropelek (ja dawałam po 1 kropli z lewej i prawej strony główki, ale tak w odstępie 15-20 cm od glowy)

Na poduszke Iepszy oIbas oiI.Podobno nie zaIecany w takim wieku jak nasze dzieci..Ja stosowałam u obu swoich szkrabów i nic im nie było.

hej dziewczyny:-)Aga może to głupie pytanie z mojej strony:zawstydzona/y:-ale w jakim celu stosowałaś ten olejek na poduszeczke?niebardzo wiem oco chodzi:tak:pozdrawiam dziewczyny i życze spokojnej przespanej nocki:tak:mam nadzieje że się odezwiecie:tak:

mamo Niki,oIejek oIbas oiI jest stosowany do inhaIacji przy katarze. Parę kropIi na poduszce powoduje Iepsze oddychanie u dziecka.Nie zatyka mu się nosek i Iepiej wtedy spi.

reklama
hej mamusie:-)dzięki Monika za odpowiedź domyśliłam się poźniej że napewno chodzi o katar albo przy jakimś przeziębieniu,także jakby mała miała paskudny katar(oby nie)to zastosuje też ten olejek:-)życzę wam wszystkim miłego wieczorku:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry