reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

ja ostatnio słyszałam, że wręcz zalecają chodzić na boso nawet po dworzu aby dziecko poznało różne powierzchnie

To samo napisałam kilka postów wyżej. Tyle że nie słyszałam tego z niepewnego źródła, ale nakazała nam to nasza fizjoterapeutka.
Kurczę ... ale ta zimna podłoga :baffled: (ona twierdzi że to nic, że i tak ma mieć gołe nóżki)

reklama
oczywiście miało być odwrotnie: przykurczony trójgłowy a rozciągnięte zginacze, ale pisze z pracy między pacjentami i się sama zakręciłam :-D

wiem wiem Moniq, pisze tylko żeby jakaś podczytująca nas mama nie wpadła na pomysł że jeśli dziecko chodzi na palcach 4 miesiące to jest git :sorry2:

oczywiście miało być odwrotnie: przykurczony trójgłowy a rozciągnięte zginacze, ale pisze z pracy między pacjentami i się sama zakręciłam :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale się uśmiałam
Możesz wierzyć lub nie, ale godzinę temu siedziałam i wyciągałam nogę. Zginałam i prostowałam stopę i myślę sobie: "chyba ze mną coś nie tak .... prostowniki mi się ze zginaczami mylą???" ... no i stwierdziłam że nie będę Ci wchodziła w kompetencje.
Ale za to teraz się uchachałam :-D:-D:-D

Ale się uśmiałam
Możesz wierzyć lub nie, ale godzinę temu siedziałam i wyciągałam nogę. Zginałam i prostowałam stopę i myślę sobie: "chyba ze mną coś nie tak .... prostowniki mi się ze zginaczami mylą???" ... no i stwierdziłam że nie będę Ci wchodziła w kompetencje.
Ale za to teraz się uchachałam :-D:-D:-D
[/quo
ja też się uśmiałam, już nic nie pisze

Ostatnia edycja:
Nie no malinko .... dobrze napisałaś za drugim razem ... przykurczony trójgłowy i osłabione(rozciągnięte) prostowniki :tak:
No nie wiem ... chyba że ja naprawdę pogubiłam już wszystkie rozumy :nerd:

2. Jak najmniej stawania przy meblach. Zero chodzenia przy meblach!
czyli rozumem że chodziki tez odpadają? (mam na myśli pchacz, nie taki typowy chodzik;-))
a co to jest niedźwiedź? masz na myśli przytulańce na niedźwiedzia? ;-)

ale ta zimna podłoga :baffled: (ona twierdzi że to nic, że i tak ma mieć gołe nóżki)
tjaaa już widzę minę mojej babci :szok::-D:-D:-D

No nic...zazdroszcze tym którzy maja ogrzewanie podłogowe:sorry2:
nie ma czego zazdrościć, bo takie zdrowe do końca to nie jest;-):no:

Nie no malinko .... dobrze napisałaś za drugim razem ... przykurczony trójgłowy i osłabione(rozciągnięte) prostowniki :tak:
No nie wiem ... chyba że ja naprawdę pogubiłam już wszystkie rozumy :nerd:
he hehe tak tak prostowniki a ja napisałam zginacze :-D:-D:-D:-D ( za drugim razem) dobrze pisałaś i dobrze mnie zrozumiałaś- właśnie o to chodziło :-D

reklama
Kurde a ja mam pytanie czy wasze szkraby od razu zaczeły raczkować na czterech kończynach??? Bo u nas to wygląda tak że Roksik jedną nogę ma wyprostowaną a druga zgięta i nią ciągnie po podłodze czyli tak jakby chodzi na trzech kończynach a nie czterech i nie wiem czy sie martwić czy poczekać :zawstydzona/y::-(
Zamieszałam wiem wieczorem M wrzuci mi filmik na Yotube to wam pokaże o co chodzi

Po za tym drugi raz obudziła się w nocy jakby z drgawkami na rączkach, wygląda to jak przy 'podłączeniu' do prądu co prawda w odstępie czasu ale jednak..:zawstydzona/y::-( Jak sie powtórzy to chyba przejdziemy sie do doktor

Do góry