reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj dziewczyny.... Ja proponuję mały rozejm i tak jak Agutek napisała - wróćmy do tematu :).

Wczoraj poszłam (wcześniej niż miałam) do lekarki bo mnie niepokoił mój twardy brzuch i mi powiedziała, że za dużo siędzę w necie i czytam ;) zamiast się cieszyć ciążą ;)... No ale co poradzę, że ja jestem taka panikara ...?
A poza tym powiedziała mi, że to na pewno nie macica bo ona jeszcze na tym etapie jest nisko tylko raczej sprawy jelit bo się w ciąży zwykle bardziej miesza pokarmy. Powiedzmy, że mnie uspokoiła... (do czasu aż znów coś "ciekawego" przeczytam ;) ).

reklama
Powiedzmy, że mnie uspokoiła... (do czasu aż znów coś "ciekawego" przeczytam ;) ).

;-) ;-) ;-) skad ja to znam hehe :-D

ale na pewno jest wszystko dobrze i dzidzia zdrowo rosnie :-)
a czemu nie wstawisz sobie suwaczka :confused:
fajnie jest widziec, w ktorym dokladnie tygodniu ciazy sie jest
i w ogole to super widziec jak ten suwaczek pomyka do przodu i co chwile nowy tydzien, nowy tydzien:-p :-p

Melanie, ale chyba nie mialas jakis bardzo uciazliwych dolegliwosci nie:confused:

mdliło mnie paskudnie ale nie wymiotowałam
i był okres około miesiąca, że czułam się paskudnie tzn słabo i na w pół obecna :dry:

anija wejdź w panel użytkownika, to jest to samo co poprzedni profil :happy:
tam możesz sobie wszytsko poustawiać :happy:

reklama
Do góry