reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Mnie dopadla dzis w nocy, pamietam ze w poprzedniej ciazy tez sie zdarzylo pare razy.
Jak sobie z nia radzicie?

Ja dzis mleko z miodem i drozdzowka.
Ale srednio pomogly. 1h z glowy, a rano trzebabylo wstac do pracy.

reklama
A ja śpie jak zabita całą noc:-) czasem się zdarza, że jak obudzę się w środku nocy to ciężko jest mi zasnąć, ale to pewnie dlatego że lubię popołudniu zdrzemnąć się tak pół godzinki:laugh2:

Dziewczyny czy macie już znaki firmowe kobiet w ciąży:-D tzn. pępek nawierzchu i linie od pępka begnącą w dół? u mnie lini brak, a pepek tylko się rozszerzył:confused:

u mnie pepek zrobil sie deliktanie plytszy, ale nadal jest w srodku:-p

a linii mam jakis bardzo blady, delikatny zarys - nic wiecej:-)

u mnie w tamtej ciąży nie było bezzenności
w tej jeszcze się nie zdarzyło
wieczorem padam jak zabita, w nocy się budzę na "siku" :eek: kilkakrotnie
i zawsze zasypiam dość szybko.

Czyli mnie ten temat nie dotyczy :happy:
ale moja koleżanka nie sypiała całe noce
zwłaszcza przed porodem
grała wtedy w gierki z telefonu :-D

a ja to sie wsluchiwalam juz od samego poczatku i juz w 12 tygodniu mi sie cos wydawalo- do tej pory nie wiem co to bylo, a potem byla dluga cisza az do 20 wrzesnia, jak mnie w metrze kopac zaczal. To bylo takie pukanie od srodka, kilka razy cos jeszcze czulam, ale o reguralnosci nie ma mowy, wiec czekam z niecierpliwoscia az sie maluszek rozbryka:-)
Skad macie pewnosc, ze to maluszek a nie trawienie?

Chwale sie, ze tez od trzech dni kopniaczki czuje. Dzis zaczynam 18 tc. Rzadko tu bywam, bo walcze ze skurczami i leze...
pozdrowienia

reklama
Trzymamy sie :) Zazywam jakes cholerstwo. Trzesie mnie po tym, skurcze mam , ale kopniak malenstwa wynagradza wszystko. Moze bolec, byle dobrze bylo ;)

Do góry