reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dziewczynki chicałam się spytać ile przytyłyście od początku ciąży:-) ja 2 kg i jak narazie wszystko idzie mi w brzusio:-)

reklama
I nie pisze bzdur poprostu uwazaja ze jeszcze nie potrzebuja wizyt u ginekologa!I dlaczego napisalas ''co ty za bzdury...''my chyba nie przeszlysmy na Ty???I to nie byl zbyt kulturalny zwrot;/

i pewnie uważają, że nie potrzebują wizyt u stomatologa i nie potrzebują pasty do zębów, mydła ani kąpieli :baffled::-D

a feeee

Dodaję Cię do listy ingnorowanych.
Po co zarejestrowałaś się na bb dzieczynko ?
Szukasz guza czy chciałaś się dowiedzieć coś na temat ciąży ?

jak się zastanowisz to wróć

Od Ciebie nie musze sie niczego dowiadywac bo jestes dla mnie nikim i dodawaj sobie do kogo chcesz bo nie zamierzam z Toba dyskutowac tym bardziej iz studiuje medycyne...a Ty jestes poprostu smieszna;)

Od Ciebie nie musze sie niczego dowiadywac bo jestes dla mnie nikim i dodawaj sobie do kogo chcesz bo nie zamierzam z Toba dyskutowac tym bardziej iz studiuje medycyne...a Ty jestes poprostu smieszna;)

buahahaha
no koments

a tak zostałyśmy obsmarowane na regionalnym
oj nie ładnie

Witajcie czy jest moze jakas przyszla mamusia z trojmiasta ktora bedzie rodzila w marcu 2007 albo w oklociach tego terminu??:-) W marcowkach sa niektore niesympatyczne Panie...ktore wszystko krytykuja u uwazaja sie za najmadrzejsze najgorsze jest to ze nie maja racji:baffled: nie matakiej przyjaznej atmosfery jak tu:-( Pozdrawiam:happy:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Juz od tygodnia czuje :)
-najbardziej bryka wieczorem i gdy ja chce spac.
Kilka razy zareagowal/a na glosniejszy dzwiek np. trzasniecie drzwiami. Poczulam wtedy jak mi sieprzesuwalo cos w srodku :) To strasznie wzruszajace i zawsze sie usmiecham, jak to czuje :)

Do góry