M
Melanie
Gość
No to się zaczęło
pierwszy kontat z mamą
fajnie, co ? :-)
pierwszy kontat z mamą
fajnie, co ? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od Ciebie nie musze sie niczego dowiadywac bo jestes dla mnie nikim i dodawaj sobie do kogo chcesz bo nie zamierzam z Toba dyskutowac tym bardziej iz studiuje medycyne...a Ty jestes poprostu smieszna
Paris skonczylam dopiero pierwszy rok i nie chce aby ktos na uczelni narazie dowiedzial sie ze jestem w ciazy...poza tym pytalam sie tylko o ginekologa z Gdyni nic wiecej a studia sa w Bydgoszczy wiec to chyba roznicato Ty Melanie jestes wredna i uwazasz sie za najmadrzejsza krytykujac kogos i nie przyjemnie sie odzywajac...wszczynasz klotnie wole zrezygnowac z wchodzenia na tematy marcowek aby nie natykac sie na Twoje glupie komentarze i na Ciebie...widac jaki poziom reprezentujesz ehh te Twoje teksty...Pozdrawiam wszystkie normalne marcowe mamusie trzymajcie sie
Witajcie informuje Was kochane co z UleczkaaaTak wiec lezy od wczoraj w szpitalu i nic...robia jej badania ale ma malutkie rowarcie i male skorcze...wiec nie zanosi sie na porodWczoraj zdenerwowala sie poniewaz lezala w pomieszczeniu obok innego w ktorym byla kobieta ktora zaczynala powoli akcje porodowa;/Wyła z bólu ,walila reka w sciane,krzyczala ze nie da rady ale po jakims czasie bodajze 6 godzin urodzila coreczkeZazdroszcze wam takiej atmosfery na forumJa jestem marcowka 2007 u mnie na forum sa niezbyt sympatyczne Panie w szczegolnosci jedna no coz...Powodzenia