reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
przezycie niesamowite :-)
dzisiaj dzidzia przeszla sama siebie i czulam ja kilkanascie razy..teraz wlasnie tez sobie bryka...;-)
uwielbiam to uczucie!!!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ejże Marcóweczki, przecież nie mamy się tu kłócić tylko wymieniać doświadczenia :). A tu się jakiś mały ring zrobił ;) ... Wyluzujcie ciutkę, szczególnie Monisiek20...

Ale Wam zazdroszczę.... Dzis bylam u lekarki i mnie pytala czy coś czuję a ja nic .... Powiedziała, że na dniach powinno coś byc. Jestem teraz w 18tc... Już się doczekać nie mogę!!

spokojnie, na pewno na dniach dzidzia zacznie wojowac ;-)
mi lekarka powiedziala, ze mam czekac, bo to norma, ze dopiero gdzies w 20tc sie zaczynaja kopniaki, a nawet mam sie nie przejmowac, gdybym i zaczela czuc dopiero w 21tc. wiec sie nastawilam, ze znajac zycie ja bede ta, ktora poczuje na samym koncu...bardzo pozno:-)
a tu Groszek mi taka niespodzianke zrobil:-D
jestem pewna, ze lada dzien tez poczujesz;-)

Od Ciebie nie musze sie niczego dowiadywac bo jestes dla mnie nikim i dodawaj sobie do kogo chcesz bo nie zamierzam z Toba dyskutowac tym bardziej iz studiuje medycyne...a Ty jestes poprostu smieszna;)

Aż dziw bierze, że studentka medycyny nie potrafi na swojej uczelni znaleźć odpowiedzi na nurtujące ją pytania ?!:szok:

Paris skonczylam dopiero pierwszy rok i nie chce aby ktos na uczelni narazie dowiedzial sie ze jestem w ciazy...poza tym pytalam sie tylko o ginekologa z Gdyni nic wiecej a studia sa w Bydgoszczy wiec to chyba roznica;)to Ty Melanie jestes wredna i uwazasz sie za najmadrzejsza krytykujac kogos i nie przyjemnie sie odzywajac...wszczynasz klotnie wole zrezygnowac z wchodzenia na tematy marcowek aby nie natykac sie na Twoje glupie komentarze i na Ciebie...widac jaki poziom reprezentujesz ehh te Twoje teksty...Pozdrawiam wszystkie normalne marcowe mamusie trzymajcie sie:)

Mysle, ze pora wrocic do tematu watku i zaczac pisac o dolegliwosciach ;-)

jakies odczuwacie jeszcze? bo u mnie nadal looozik, z czego bardzo sie ciesze:-)

reklama
Paris skonczylam dopiero pierwszy rok i nie chce aby ktos na uczelni narazie dowiedzial sie ze jestem w ciazy...poza tym pytalam sie tylko o ginekologa z Gdyni nic wiecej a studia sa w Bydgoszczy wiec to chyba roznica;)to Ty Melanie jestes wredna i uwazasz sie za najmadrzejsza krytykujac kogos i nie przyjemnie sie odzywajac...wszczynasz klotnie wole zrezygnowac z wchodzenia na tematy marcowek aby nie natykac sie na Twoje glupie komentarze i na Ciebie...widac jaki poziom reprezentujesz ehh te Twoje teksty...Pozdrawiam wszystkie normalne marcowe mamusie trzymajcie sie:)

Studiujesz w Bydgoszczy... akurat w Bydgoszczy to Melanie może Ci polecić kilku doskonałych ginekologów.
Jedno zdanie odnośnie poziomu twoich wypowiedzi.
Studiujesz medycynę, chcesz być lekarzem ? Aż strach pomyśleć co będą musieli przejść z tobą twoi przyszli pacjenci.

Dla mnie koniec tematu, nie musisz "odszczekiwać" na mojego posta. IMO tobie bardziej potrzebny jest psycholog niż ginekolog.

Witajcie informuje Was kochane co z Uleczkaaa:)Tak wiec lezy od wczoraj w szpitalu i nic...robia jej badania ale ma malutkie rowarcie i male skorcze...wiec nie zanosi sie na porod:(Wczoraj zdenerwowala sie poniewaz lezala w pomieszczeniu obok innego w ktorym byla kobieta ktora zaczynala powoli akcje porodowa;/Wyła z bólu ,walila reka w sciane,krzyczala ze nie da rady ale po jakims czasie bodajze 6 godzin urodzila coreczke:)Zazdroszcze wam takiej atmosfery na forum:)Ja jestem marcowka 2007 u mnie na forum sa niezbyt sympatyczne Panie w szczegolnosci jedna no coz...Powodzenia:):-D

oj oj nie ładnie tak.

Do góry