reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Tak sobie myślę, że niedługo będziemy musiały zmienić tytuł tego wątku na coś w stylu "O wszystkim i niczym, czyli jak dobrze być mamą" ;-):laugh2:
Bo dobrze by było mieć taki wątek główny do pogadania na każdy prozaiczny temat.

a gdzi eja mam o tym moim porodzie pisac bo jestem jakos malo zorganizowana i jakas rozwalona psychicznie i nie moge sie zoraganizowac:baffled:
napisze napisze :tak:
znajde chwilke i napisze :tak:

no o pierdolach zawsze ma sie najwiecej do powiedzenia :tak:
a Ty jak sie czujesz Agutek?

Hmm..jak się czuję?
Wyczerpana psychicznie tym czekaniem. Chciałabym, żeby coś się w końcu zaczęło dziać. Wszyscy dookoła ciągle się pytają czy już, czy córcia się pcha na świat i mam tego serdecznie dosyć. :baffled:Jeśli nie będzie nic się działo to w piątek wizyta u lekarki i coś czuję, że wtedy już na stałe do szpitala mnie pośle aż do porodu.
Mam więc cichą nadzieję, że rozdwoję się do piątku. A najlepiej jutro, bo moja ginka ma ponoć akurat dyżur w szpitalu ;-) Kazała nam nałogowo uprawiać seks, żeby małą wypędzić :laugh2::-p

Agutek Ty to czekaj na mnie :tak: nie zostawiaj mnie :-( a mi lekarz powiedział że możemy poczekać do 8 marca:szok: chyba oszaleje tak długo:wściekła/y: postanowiałam URODZĘ DO KOŃCA TYGODNIA:dry:

agutek, roksi23 i co zostalysmy we 3, i szkraby ani myślą wyjśc ?? :) hehe... ja to sie wogole nie czuje zebym miala niedlugo sie rozdwoic, owszem jest mi ciezko i mam skurcze w pachwinach i brzuch mi sie stawia co 5-10min, ale jak tylko sie poloze czy usiade to przestaje i du**
żebra juz mnie bolą od kopów... ale zauwazylam ze od 2 dni mnie w nocy rwie miednica i nogi od kolan do kostek. i zastanawiam sie czy mi sie wlasnie bioderka nie rozchodzą ale to tez moze potrwac do 8-go.
ja wam mowie bobasy czekają na wiosne... ma przyjsc 5 marca...

reklama
Do góry