reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
MOja tam sie kreci cały czas :-), nie musze liczyc bo i tak wiem ze bedzie tańczyc :-)....najgorzej jak mi w jajniki kopnie oj wtedy to boli oj boli ;-)

PROSBA DO ROZDWOJONYCH MAMUS MARCOWYCH
:happy:

Byłoby wspaniale gdyby to któras z WAS założyła wątek, w którym
opisywać będziemy swoje porody.

Zacznijcie Wy - bo macie to już za sobą :tak: :-)

Miloku
jeszcze raz serdeczne gratulacje
Masz ślicznego syneczka :tak::tak::tak:

Miloku i magdekap przywitałam juz na innym wątku

witaj bogda :-)

zmieńcie sobie linijki :-):-):-)

śmiesznie... tak sobie byłyście w ciąży i już nie jesteście :eek::-D:-)

a no wlasnie melanie cos tu trezba pozmieniac:tak: :-)

ale ja to sie troszke wstrzymam z opisem porodu zeby nikogo nie straszyc:baffled: :baffled: :baffled: bo co do porodu to wspomnien nie ma milych ale bardzo pocieszajacy jest fakt ze pamietam je jak przez mgle:tak:

Bogda witam spowrotem , a tez troszke posiedzialas w szpitalu

jeny ale mam zaleglosci , niewiem kiedy to przeczytam

ja mam pomysl na nowy watek "BOLACE CYCKI":-D :-D :-D :szok: :szok: :szok: :szok:

ja mam pomysl na nowy watek "BOLACE CYCKI":-D :-D :-D :szok: :szok: :szok: :szok:

Miloku to nic nie stoi na przeszkodzie żeby taki wątek założyć :-D . Pewnie z czasem parę osób do niego dołączy czego nikomu nie życzę....:tak:

A co do opisu porodu to jak uważasz ale podejrzewam, że juz trochę faktów znamy a poza tym "nie takie rzeczy się czytało" :-D na innych wątkach ;-) .

Zaległości aż tak wiele mieć nie będziesz bo w sumie szybciutko Cie ze szpitala wypuścili. Pozostałe "rozpakowane" Mamy będą miały więcej. Ja już nie zdążę poczytać Waszych opisów bo od jutra będę off line :-( ale mam nadzieję, ze nadrobię.

reklama
Do góry