reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja w ogóle jestem przeciwna tworzeniu tysiąca różnych wątków, bo tylko robi się bałagan i jest zamieszanie...
natomiast na zamkniętym też bez sensu robić wątek główny, bo nigdy się do nas nikt nie przyłączy nowy, nie będzie miał dostępu więc nie będzie mógł nas czytać...
uważam, że wątek główny na otwartym forum powinen być, a na zamkniętym tylko te do zdjęć czy do jakiś pogaduszek, które są "tajemne"...ale nie wszystko...

reklama
Mnie też dzisiaj boli brzuch na dole, tak jakbym miała okres dostać, ale może nospa mi pomoże. Już bardziej leniuchować nie moge bo prawie caly dzień dogorywam w łóżeczku w domku. A poza tym choruje na wielkiego leniucha!!

UMexp1

ja w ogóle jestem przeciwna tworzeniu tysiąca różnych wątków, bo tylko robi się bałagan i jest zamieszanie...
natomiast na zamkniętym też bez sensu robić wątek główny, bo nigdy się do nas nikt nie przyłączy nowy, nie będzie miał dostępu więc nie będzie mógł nas czytać...
uważam, że wątek główny na otwartym forum powinen być, a na zamkniętym tylko te do zdjęć czy do jakiś pogaduszek, które są "tajemne"...ale nie wszystko...
myślę że Agutek ma racje:tak: wogóle porobiło się dużo wątków z których prwie wogóle nie korzystamy i stąd ten śmietnik:tak: da sie z tym zrobic porządek:confused:

Dziś na 16 mam wizytę u ginekologa i albo jeszcze dzis albo jutro rano będę w szpitalu będą mi poprawiać krzepliwość trzymajcie kciuki aby się udało i abym przed poprawą nie zaczęła rodzić:no: !

co do watkow tylu to ja tez jestem po stronie agutka,ja nie moge nadazyc z czytaniem nie mowiac o pisaniu!zrobmy cos z tym!

dziewczyny ja jestem mam dopiero 3 dni a juz czuje sie jakbym wieki temu byla w ciazy
a brzusio wyglada jakby byl w 7 miesiacu i dalej taki fajny jest

jakos narazie nie mysle o gubieniu go :tak:

a co do watkow to fajnei by bylo jakos usunac te stare a zaktualizowac nowe taki mamowe jakies by sie przydaly a w zasadzie jeden tylko ogolny moze byc i wystarczy :tak:

reklama
roksi nie martw sie zaraz sie u ciebie zacznie
ale pamietaj troche cierpliwosci zawsze to porod naturalny lepszy niz wywolywany a przynajmiej niewywolywany tutaj

dziewczynki cierpliwosci

wasze dzieci juz coraz mocniej pchaja sie do wyjscia :tak: :tak:

Do góry