reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

nie mam nic na zbicie

nic mi nei dali
tylko jakby cos sie dzialo powiedzieli ze mam sie zglosic:baffled:

a dzisija mierzylam cisnienie u kolezanki:baffled:

ale z ka krwia to moglo byc tak ze jak sie golilam ostatnio to sie tam na dole zacielam i moze jak bylam w toalecie to sobie zdarlam strupka bo to taka nawet ni ekropelka byla:tak:

ja mam zamiar jes\cze 4 tyg wytrzymac a nawet wiecej bo takei mam przeczucie :tak:

reklama
Witam marcoweczki!!
melduje sie po dluugiej przerwie i problemach z internetem:-)juz w nowym domku, prawie przygotowana (przynajmniej dziecko juz w pozycji "wyjsciowej":-D)
mam nadzieje, ze zadna nie urodzila pod moja nieobecnosc:-)ale tego sie dowiem jak przeczytam zaleglosci:-)
pozdrawiam wszystkich serdecznie:-)

chyba telepatią Ciebie tu zwabiłam :-)
wczoraj pisałam, ze jestem ciekawa co u Ciebie i O ! proszę
jesteś :-)

witaj spowrotem:happy:

hej anija :-)

a wyobrażasz sobie być bez tv 3 miesiące :szok:
jak tu przyjechalismy to nie mieliśmy tv przez własnie 3 miechy :baffled:
a ja przed wyjazdem tak się przywiązałam do tvn:-)
taniec z gwiazdami
na wspolnej
i te bajery :zawstydzona/y::-p:-D

Dobrze Miloku że wszystko jest ok :tak: ciesze sie
Mel - Ty to chyba jakiś jasnowidz jesteś :-D - ściągnęłaś Tigger z powrotem :-D
ja bym chciała tak troche bez telewizora pożyć :baffled: bo to pudło to ma jakąś czarodziejską moc i wszystko (w mojej rodzince przynajmniej) kręci sie wokół tv, zwłaszcza wokół TVNu:eek:

dziewczyny lacze sie w bolu
chrapie, sapie, dysze i cholera wie co jeszcze
normalnie erotyzm bije z daleka ;-)

ja juz chce byc po
od 36 tygodnia brzuch sie obniza i ma byc lzej oddychac
no zobaczymy....

a mi się chyba od wczoraj obniżył :dry:
tzn w lustrze tego nie widze ale...
nie mam zgagi
mogę więcej zjeść :-):-p
i łatwiej mi się oddycha :tak:

reklama