reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Chrapanie? Mąż budził mnie w nocy, że nie może spać przez moje chrapanie :-D , ja nie mam z tym problemu:laugh2: , nie przeszkadza mi to. Mężowi owszem, mówi że jeszcze nie słyszał, żeby ktoś tak chrapał:-) .
A ja się zastanawiałam jak to będzie w szpitalu, że chyba nie będę spała, żeby innych nie pobudzić, a tu widzę, że nie będę sama:happy: .

reklama
Ewa - a Ty poczekaj jeszcze z tymi skórczykami, masz jeszcze czas;-)

:tak: Już bym chciała mieć poród za sobą i dzidziusia przy sobie. Nic nie poradzę na skurcze, widać córeczce też już się spieszy. Mam termin na 8 marca, ale miałam jakieś przeczucia, że urodzę 12 marca. Teraz czuję się tak jakbym już miała rodzić. Skurcze, bóle pleców. I jeszcze ten okropny ból :wściekła/y: biodra, w lewej pachwinie. Nie mogę przekręcić się na łóżku, a rano pierwsze kroki robię ze łzami w oczach.

W 33 tc ciąży córeczka ważyła 2194g, więc teraz już jest chyba duża. Mogłabym już rodzić;-)

Witam marcoweczki!!
melduje sie po dluugiej przerwie i problemach z internetem:-)juz w nowym domku, prawie przygotowana (przynajmniej dziecko juz w pozycji "wyjsciowej":-D)
mam nadzieje, ze zadna nie urodzila pod moja nieobecnosc:-)ale tego sie dowiem jak przeczytam zaleglosci:-)
pozdrawiam wszystkich serdecznie:-)

tigger witaj ponownie :-)
no i jedna z nas już urodziła, ale nie będę zdradzać tajemnicy - sama poczytasz ;-)

juz myslalam ze tylko ja tak chrapie

jak lokomotywa i sapie jak parowoz przy kazdym przekrecaniu sie i wstawaniu

dziewczyny ale ja to mam pytanie

ile tej krwi ma byc jak czop odchodzi
bo ja to cos dzisiaj zauwazylam ale to jakby kropelka byla i nic wiecej :baffled: :baffled:

ale cisnienie mialam znowu dzisiaj 160/90 i zle sie czulam tzn zawroty mialam i jakos slabo mi sie robilo :no: :baffled:

a brzucho okresowo boli np teraz :baffled:

mam ndziej ze to nie zwiastuje zadnego porodu conajmiej jeszce 2 tyg :tak:

dziewczyny ale ja to mam pytanie

ile tej krwi ma byc jak czop odchodzi
bo ja to cos dzisiaj zauwazylam ale to jakby kropelka byla i nic wiecej :baffled: :baffled:

ale cisnienie mialam znowu dzisiaj 160/90 i zle sie czulam tzn zawroty mialam i jakos slabo mi sie robilo :no: :baffled:

a brzucho okresowo boli np teraz :baffled:

mam ndziej ze to nie zwiastuje zadnego porodu conajmiej jeszce 2 tyg :tak:

Miloku, czop może odchodzić nawet 2 tygodnie, obserwuj śluz, jak będzie duzo krwi to dzwoń do lekarza:tak: A co z tym ciśnieniem? Juz nie zbijasz? Lepiej żeby było niższe:tak:

reklama
Do góry