malaga
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ja się umówiłam ze "znajomym" lekarzem na konkretny termin, bo nie chcę iść w ciemno, nie wiedząc kto i kiedy się mną i maluszkiem zajmie. 23 luty to jest już 39 tydzień, tylko 9-10 dni przd terminem
A i tak mam przeczucie, i boję się, że dostanę wcześniej skurcze i trzeba będzie szybko do szpitala jechać, żeby zdążyć z cesarką
Agutek - wyniki muszą być dobre
Przy planowej cesarce, ze wskazań np. okulistycznych, jak u mnie, czy debiutantki, należy się zgłosić do szpitala 2 tygodnie przed terminem i tam podejmują decyzję, kiedy tą cesarkę zrobią. Najczęściej - tak słyszałam - robi się ją po skończonym 38 tygodniu, nie czekając na bóle porodowe.Malaga- a dlaczego będziesz miała wczesniej cesarkę niż wskazuje termin? (pewnie coś ominęłam ale jakbyś mogła mi napisać...)
Ja się umówiłam ze "znajomym" lekarzem na konkretny termin, bo nie chcę iść w ciemno, nie wiedząc kto i kiedy się mną i maluszkiem zajmie. 23 luty to jest już 39 tydzień, tylko 9-10 dni przd terminem
A i tak mam przeczucie, i boję się, że dostanę wcześniej skurcze i trzeba będzie szybko do szpitala jechać, żeby zdążyć z cesarką
Agutek - wyniki muszą być dobre