reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Jak dziewczyny dzisiejsza nocka? Mi sie dzisiaj tak dobrze spalo ,ze az niedowiary.Szybko odlecialam ,ale spalam jak niemowlak. taki gleboki sen. i synek w nim lobuzowal:-D :-D :-D :-D Obudzilam sie wypoczeta jak nigdy i naladowana pozytywna energia. oby tak dalej:tak: :tak: :tak: :tak:

Wstawac ile bedziecie slaply!!!!!!:-D :-D :-D :-D

reklama
Ja na sen nie narzekam chyba że Szymon się budzi, bo to Maleństwo w brzuszku to jest spokojne. I ja spokojniejsza odkąd czuję ruchy.:-)

Słyszałam że dziś ma padać na mazurach i suwalszczyźnie to jest nadzieja że i na podlasie dotrze ten biały puch, bo ja bardzo lubię jak pada i jak jest tak biało nie lubię tylko tych roztopów później. Tak więc czekamy na biały śnieżek!:tak::-D

u nas padał śnieg z deszczem w nocy, ale nic już po nim nie zostało :no:

za to mroźno już jest i czuć, że zima nadciąga wielkimi krokami ;-)

Słyszałam że dziś ma padać na mazurach i suwalszczyźnie to jest nadzieja że i na podlasie dotrze ten biały puch, bo ja bardzo lubię jak pada i jak jest tak biało nie lubię tylko tych roztopów później. Tak więc czekamy na biały śnieżek!:tak::-D

Ja jestem z mazur :-) , rano padało nieźle,ale już sie śnieżek roztopił.
Za to wiatr i chłodek prawdziwie zimowy!!!!!!!! :szok: Trzeba będzie się ciepło ubierać żeby się nie przeziębić, np. rajstopy pod spodnie :baffled:

Ja też spałam dobrze tylko sny trochę dziwne miałam, nawet niektóre trochę smutne :-( i wciąż nie czuję ruchów Maleństwa :-(

reklama
ciagne na nowo mnie smieszy moja kruszyna
co ja laptopa na brzuch to sie zaczyna bombardowanie
normalnie pisac chce jak nic :-)

Do góry