reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja to mam zwariowane sny w ciąży np dzisiaj miałam sen że urodziłam córkę ale nie miałam wanienki by ja wykąpać:-D wczoraj miałam sen że na usg pokazało że dzidziuś jest chory:-( ale lekarz mówił że to od nadwagi:baffled: naprawde te sny są szalone i najlepsze że co noc mi się coś śni i rano wszystko pamiętam ze szczegółami:baffled:

reklama
a w Londynie Zlota Polska...tfu...Angielska Jesien;-)chociaz dosyc chlodno, to jednak bardzo slonecznie i pelno lisci wokolo:-)a na weekend zapowiadaja ocieplenie:-)

To ja tez Was podraznie troche.u nas w scunthorpe tez slicznie. jeszcze na kurtke zimowa za cieplo.sloneczko ladnie grzeje i liscie z dzrew spadaja:tak: :tak: Ladniutko.Mam nadziej ze w sobote tez tak bedzie:-) :-) :-) :-)

Dziś przeglądałam sobie główną strone babyboom i wpadłam na rubrykę z ćwiczeniami dla ciężarówek. Sporo tam tego.
Widziałyście to może i praktykowały?? Musiałabym się chyba sprężyć i zacząc regularnie ćwiczyć bo kręgosłup coraz bardziej będzie sie dawał we znaki :/. Tylko ten brak mobilizacji... już dziś męża zaangażowałam, żeby mi czytał z netu co mam po kolei robić. Muszę go zmusić żeby on z kolei mnie zmuszał do regularności :).

To ja tez Was podraznie troche.u nas w scunthorpe tez slicznie. jeszcze na kurtke zimowa za cieplo.sloneczko ladnie grzeje i liscie z dzrew spadaja:tak: :tak: Ladniutko.Mam nadziej ze w sobote tez tak bedzie:-) :-) :-) :-)

e tam, wy tam nigdy nie macie prawdziej zimy :-p :laugh2: ;-)
a my tak....czasem nawet taka -30 stopni piździawę :szok: :eek: :-D

reklama
Do góry