reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Tak szczerze to wam tego sniegu zazdroszcze.w tym roku juz do polski sie nie wybieram wiec pewnie okazji zeby sie kulkami porzucac nie bede miala.:-( :-( Ale chyba w obecnym stanie wole angielska pogode:happy: :happy:
Rozmiar juz i tak nosze duzy a teraz musiala bym znalezc gigantyczny:szok: :szok: :szok: co chyba graniczy z cudem. wiec ciesze sie ze taka srednio zimowa kurtke bede nosila i dupka mi w niej nie zmarznie.:tak: :tak:

Dziś przeglądałam sobie główną strone babyboom i wpadłam na rubrykę z ćwiczeniami dla ciężarówek. Sporo tam tego.
Widziałyście to może i praktykowały?? Musiałabym się chyba sprężyć i zacząc regularnie ćwiczyć bo kręgosłup coraz bardziej będzie sie dawał we znaki :/. Tylko ten brak mobilizacji... już dziś męża zaangażowałam, żeby mi czytał z netu co mam po kolei robić. Muszę go zmusić żeby on z kolei mnie zmuszał do regularności :).
Ja praktykuje tak od czasu do czasu bo lenia mam i strasznie sie przy nich mecze.we wczesniejszej ciazy jakos czesciej sie ruszalam i nie bylo problemu ,ale ten brzucho taki juz duzy ze dwa razy ciezej robia mi sie te cwiczenia.ale jak cwicze to sie lepiej czuje taka zeska.

Cwicze jak mi sie przypomni ale za to 2 razy dziennie na wedrowki po parku sie wybieram.takw kolko sobie chodze jest tak ladnie ze sie nie nudze:)

Zobaczcie jakie to niesprawiedliwe. ja siedze w domu pieke ciacha na nasze zaslubiny(bo pare osob ma przyjsc)a przyszly mezus na kawalerskim chleje.ja tez bym chcial sie dzisiaj napic a nie moge. potem w czerwcu tez pewnie jeszcze nie bede mogla bo karmic pewnie jeszcze bede.i takie to do dupy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a ja tez bym sobie poszla i napila sie zimnego piwka posmiala i potanczyla.a tu co wyjde to stac dlugo nie moge siedziec tez nie bo nie ma czym oddychac i za glosno i za tloczno , a juz nie wspomne o tanczeniu i piciu.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

witam drogie panie!

u nas przymroziło, ale bezśnieżnie :happy:
nie chce mi się jednak poki co wychodzic na ten chlodek wiec sie pogrzeje w domciu

miloku, jak tam wczorajszy samotny wieczor minal??
mam nadzieje, ze dołek przeszedl :happy:

u nas też zimno wieczorkiem posypał snieżek ale zaraz się rozpuścił:-( teraz mroźno ale słoneczko ładnie przyswieca.
Synek ogląda Teletubisie więc mam chwilę i wkleiłam kilka zdjęć jak macie ochotę zobaczyć to wiecie gdzie.

Zaczyna się u mnie zgaga ble.... muszę uważać co jem i chyba po mniej jeść. W pierwszej ciąży lekarz dał mi jakies "mleczko" ale to nie pomagało moze wy macie jakiś dobry sposób na to obrzydlistwo?:sick:

reklama
witam drogie panie!

u nas przymroziło, ale bezśnieżnie :happy:
nie chce mi się jednak poki co wychodzic na ten chlodek wiec sie pogrzeje w domciu

miloku, jak tam wczorajszy samotny wieczor minal??
mam nadzieje, ze dołek przeszedl :happy:
DOlek przeszedl tylko nerwa mialam takiego ,ze szok.Zazdrosnik mi sie wlaczyl.nie taki ,ze on cos zrobi tylko taki ,ze ja tez chce sie pobawic:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No niby ktos powie ,ze przeciez mozesz,ale kto ciasta i salatki zrobi.nogi ju po tym staniu w kuchni napierdzielaly mnie jak cholera i glowa bolala i brzucho juz ciezkie:eek: :eek: :eek: wiec na impreze si enie nadaje:no: :no:

Ale odbije sobie to kiedy indziej.
Schodze na dol a tu na kanapie lezy sobie czarna pani z rozdziwiona buzia i smierdzi guma,gacie na siusiaka w ksztalcie osiolka, ktory ryczy,jakias spudniczka z gumowa dupa i dobry alkohol ze zlotymi kawalkami w srodku.To chyba jego wczorajsze zdobycze:tak: :tak:
Ta dmuchana pani jest calkiem niezla:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry