A
Agutek
Gość
i wcale mi nie jest z tym źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też Śnieg się utrzymał cały dzień, a teraz mróz jest..a u nas jest biało
Ja praktykuje tak od czasu do czasu bo lenia mam i strasznie sie przy nich mecze.we wczesniejszej ciazy jakos czesciej sie ruszalam i nie bylo problemu ,ale ten brzucho taki juz duzy ze dwa razy ciezej robia mi sie te cwiczenia.ale jak cwicze to sie lepiej czuje taka zeska.Dziś przeglądałam sobie główną strone babyboom i wpadłam na rubrykę z ćwiczeniami dla ciężarówek. Sporo tam tego.
Widziałyście to może i praktykowały?? Musiałabym się chyba sprężyć i zacząc regularnie ćwiczyć bo kręgosłup coraz bardziej będzie sie dawał we znaki :/. Tylko ten brak mobilizacji... już dziś męża zaangażowałam, żeby mi czytał z netu co mam po kolei robić. Muszę go zmusić żeby on z kolei mnie zmuszał do regularności .
i wcale mi nie jest z tym źle
DOlek przeszedl tylko nerwa mialam takiego ,ze szok.Zazdrosnik mi sie wlaczyl.nie taki ,ze on cos zrobi tylko taki ,ze ja tez chce sie pobawicwitam drogie panie!
u nas przymroziło, ale bezśnieżnie
nie chce mi się jednak poki co wychodzic na ten chlodek wiec sie pogrzeje w domciu
miloku, jak tam wczorajszy samotny wieczor minal??
mam nadzieje, ze dołek przeszedl