reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A ja czekam i czekam i czekam...Maluszek na razie bardzo spokojniutki :-(
Za to bym mogła cały czas spać, wystarczy że przyłoże głowę do poduszki i odlatuję.

reklama
zla jestem, bo dzis byla powtorka z rozrywki
Jas jeszzce troszke pokasluje, wiec sen ma lekki i budzi sie czesto
wybudza mnie a potem zasnac to jest dramat.
dzis mam minu 2 h wrrr

kurcze ,ale mam dola.:-( :-(
znowu to samo(jakies plamienia),a ja sama w domu jestem i boje sie do szpitala jechac, a jeszcze bardziej boje sie ruszc zeby nic sie nie stalo

plakac mi sie chce:hmm: :sad: :sad: :sad: :sad: :hmm: :sad: :unsure:

Miloku prosze nie czekaj!!!!! jedź sprawdzić lepiej co się dzieje z dzidzią.A jakie masz te plamienia?Jak są ciemne tzn., że naczynko gdzieś mogło pęknąć to nic groźnego trzeba odpoczwać.Wiem, ze niestety niebezpieczna jest jasna różówa wydzielina...
Ja bym tez poleciała do lekarza.
Trzymaj się cieplutko!!!!!!!!!

Miloku prosze nie czekaj!!!!! jedź sprawdzić lepiej co się dzieje z dzidzią.A jakie masz te plamienia?Jak są ciemne tzn., że naczynko gdzieś mogło pęknąć to nic groźnego trzeba odpoczwać.Wiem, ze niestety niebezpieczna jest jasna różówa wydzielina...
Ja bym tez poleciała do lekarza.
Trzymaj się cieplutko!!!!!!!!!
Sa wlasnie ciemne.:sick: :sick:
Nie chce panikowac,juz wczesniej mi sie to tez przytrafilo i musialam lezec i odpoczywac.jutro ide na usg wiec sprawdze.dzwonilam do midwife i powiedziala mi ,ze prawdopodobnie nie zrobia mi teraz usg wiec bede musiala czekac do rana.kazala mi odpoczywac.powedzial ,ze prawdopodobnie nic strasznego sie nie dzieje,ale jak sie powturzy to na pogotowie mam leciec.:-( :sick:

Juz mi lepiej bo narazie juz tego nie ma.dzidzia kopie wiec jestem dobrej mysli.a przynajmiej sie strama:eek: :happy: :happy: :happy:

To leż i odpoczywaj Miloku. Ja ponad miesiąc temu też mialam plamienie ale takie ledwo co i też ciemne ale spanikowałam, poszlam na izbę przyjęć i meni zostawili na 7 dni w szpitalu. W sumie chyba bez sensu ale to polska służba zdrowia. A u mnie to chyba wyniknęlo z przesilenia bo 2 dni wcześniej trochę za dużo łaziłam a potem się jeszcze w pracy zestresowałam.
Może Ty też za dużo się ostatnio przesiliłaś i stąd to plamienie....?

Tez tak mysle.zabralam sie ostatnio z aporzadne sprzatanie ilazilam po miescie i potem mielismy gosci i przy garach stalam.a dzidiaj tylko odkurzylam a czulam sie jakbym skopala ogrudek.ostatnio jak to sie pojawilo to tez po wysilku fizycznym.

juz sobie polezalam i duzo lepiej mi jest.ale nie wstaje tylko odpoczywam,szkoda tylko ze moj luki w pracy do 22. dobrz dziewczyny ,ze mam Was.:tak: :tak:

reklama
:no: :no: Dzzisiaj dla odmiany mogalm spac ,spiaca bylam,a poduszka taka byla nie wygodna :no: :no: az mnie glowa rozbolala.Jak nie urok to srac....;-) ;-)

Do góry