reklama
M
miloku
Gość
Martencja spij puki mozesz,a dodatkowe plusy twojego snu to to ze bobaskek podczas snu rosnieA ja czekam i czekam i czekam...Maluszek na razie bardzo spokojniutki :-(
Za to bym mogła cały czas spać, wystarczy że przyłoże głowę do poduszki i odlatuję.
M
miloku
Gość
kurcze ,ale mam dola.:-( :-(
znowu to samo(jakies plamienia),a ja sama w domu jestem i boje sie do szpitala jechac, a jeszcze bardziej boje sie ruszc zeby nic sie nie stalo
plakac mi sie chce
znowu to samo(jakies plamienia),a ja sama w domu jestem i boje sie do szpitala jechac, a jeszcze bardziej boje sie ruszc zeby nic sie nie stalo
plakac mi sie chce
debiutantka
Marcówka 2007
Miloku a może jednak się wybierz do lekarza bo pisałaś,ze rano wymiotowałaś... Ja bym chyba poszła bo jestem panikara.
Miloku prosze nie czekaj!!!!! jedź sprawdzić lepiej co się dzieje z dzidzią.A jakie masz te plamienia?Jak są ciemne tzn., że naczynko gdzieś mogło pęknąć to nic groźnego trzeba odpoczwać.Wiem, ze niestety niebezpieczna jest jasna różówa wydzielina...
Ja bym tez poleciała do lekarza.
Trzymaj się cieplutko!!!!!!!!!
M
miloku
Gość
Sa wlasnie ciemne.:sick: :sick:Miloku prosze nie czekaj!!!!! jedź sprawdzić lepiej co się dzieje z dzidzią.A jakie masz te plamienia?Jak są ciemne tzn., że naczynko gdzieś mogło pęknąć to nic groźnego trzeba odpoczwać.Wiem, ze niestety niebezpieczna jest jasna różówa wydzielina...
Nie chce panikowac,juz wczesniej mi sie to tez przytrafilo i musialam lezec i odpoczywac.jutro ide na usg wiec sprawdze.dzwonilam do midwife i powiedziala mi ,ze prawdopodobnie nie zrobia mi teraz usg wiec bede musiala czekac do rana.kazala mi odpoczywac.powedzial ,ze prawdopodobnie nic strasznego sie nie dzieje,ale jak sie powturzy to na pogotowie mam leciec.:-( :sick:
Juz mi lepiej bo narazie juz tego nie ma.dzidzia kopie wiec jestem dobrej mysli.a przynajmiej sie strama
debiutantka
Marcówka 2007
To leż i odpoczywaj Miloku. Ja ponad miesiąc temu też mialam plamienie ale takie ledwo co i też ciemne ale spanikowałam, poszlam na izbę przyjęć i meni zostawili na 7 dni w szpitalu. W sumie chyba bez sensu ale to polska służba zdrowia. A u mnie to chyba wyniknęlo z przesilenia bo 2 dni wcześniej trochę za dużo łaziłam a potem się jeszcze w pracy zestresowałam.
Może Ty też za dużo się ostatnio przesiliłaś i stąd to plamienie....?
Może Ty też za dużo się ostatnio przesiliłaś i stąd to plamienie....?
M
miloku
Gość
Tez tak mysle.zabralam sie ostatnio z aporzadne sprzatanie ilazilam po miescie i potem mielismy gosci i przy garach stalam.a dzidiaj tylko odkurzylam a czulam sie jakbym skopala ogrudek.ostatnio jak to sie pojawilo to tez po wysilku fizycznym.
juz sobie polezalam i duzo lepiej mi jest.ale nie wstaje tylko odpoczywam,szkoda tylko ze moj luki w pracy do 22. dobrz dziewczyny ,ze mam Was.
juz sobie polezalam i duzo lepiej mi jest.ale nie wstaje tylko odpoczywam,szkoda tylko ze moj luki w pracy do 22. dobrz dziewczyny ,ze mam Was.
reklama
M
miloku
Gość
Dzzisiaj dla odmiany mogalm spac ,spiaca bylam,a poduszka taka byla nie wygodna az mnie glowa rozbolala.Jak nie urok to srac....;-) ;-)