reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja zakupiłam kurtkę XL:szok: tzn spadochron:laugh2: niestety w płaszcz i kurtki z tamtego roku po zapięciu są ciasnawe:no:
mam nadzieję że spadochron będzie dobry do końca ciąży:confused: co fajnego ma taką regulacje z tyłu że można go zwęzić ale nie wiem jak to będzie wyglądało :confused:

ja juz w zeszlym roku potrzebowalam kurtki sportowej jakiejs i przy wyborze od razu bralam pod uwage, ze ma sie tam brzuszek zmiescic - tak wlasnie planowalismy ciaze ;-)

takze teraz mam z glowy ten dodatkowy wydatek hehe :laugh2:
o ile moj brzuch nie urosnie do takich wielkich rozmiarow, ze i tam sie nie zmiesci.... :eek:
wtedy bedzie problem :szok:

witam Cie na forum.:tak: :tak:

napewno wszystko jest oki. my pierwiosnki juz tak mamy, z abardzo sie przejmujemy.ale to dlatego ,ze zielone jetesmy:eek: :eek: :eek: :baffled: :baffled:

Miloku zauwazyłaś już te "podskoki brzucha" ??
Mój wczoraj wyjątkowo ruchliwy był i mnie cały wieczór kopał. Ciekawa jestem czy stres mamy moze miec na to jakiś wpływ tzn. zwiększyć pobudliwość Małego bo wczoraj miałam jakiś ciężki wieczór...

Miloku zauwazyłaś już te "podskoki brzucha" ??
Mój wczoraj wyjątkowo ruchliwy był i mnie cały wieczór kopał. Ciekawa jestem czy stres mamy moze miec na to jakiś wpływ tzn. zwiększyć pobudliwość Małego bo wczoraj miałam jakiś ciężki wieczór...
Zauwazylam:tak: :tak: :-) :-) :-D :-D :-D
Wczoraj wieczorkiem tak sobie lezalam , dzidiza wizgala ,a tu nagle gorka taka z jednej strony sie pojawilam. Luki moj zaczal sie smiac ze ufoludek ze mnie z krzywym brzucham:)teraz tez leze i sie patrze:tak: i faluje jak kopie.

debiutantko napewno samopoczucie mamy ma wplyw na dzidize.ja to dzisiaj mam nerwa od samego rana.takiego jeszcze nie mialam.a dzidiza szaleje tez juz od samego rana,a moze to wlasnie dzidzia mi nerwa przyspozyla bo mi spac nie dawala:baffled:

Ja to nie mogę na mojego dzieciaczka narzekać ;-) :-D Śpię jak dziecko, jeśli nawet szkrabik w nocy kopie, to ja nie czuję ;-)

reklama
ja jak sie przebudze to czasami czuje, ale nigdy mnie samo to kopanie nie budzi :happy:

a co do wplywu naszego nastroju na dziecko - to jak najbardziej
ogladalam taki program, w ktorym mowili, ze nasze humory docieraja do dziecka z pewnym opoznieniem, ale nasze dzieci czuja to co my

Do góry