reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja dzisiaj wyciagnelam meza na spacer i tak zmarzlam :baffled:
chyba zima idzie co??

uszy to mi prawie odpadly, wiec po drodze zaszlismy do quiosque i kupilam sobie czape hehe...bo nie mialam zadnej fajnej...

zwykly spacer skonczyl sie zatem po pierwsze przemarznieciem, a po drugie (i tu mily akcent) nieplanowanym zakupem...hehe :cool2:

po drodze wstapilismy jeszcze do Coccodrillo..jeju ale tam sa sliczne ciuszki dla dzieci! miodzio!!!!:happy:

reklama
u mnie raczej nie robi sie problemow kobietom
po porodzie najczesciej robi sie jeszcze zrzuty na jakis prezencik dla malenstwa :happy:

a wracajac do dolegliwosci - zgaga :baffled:
tylko ja nie mam takiej typowej od zoladka przez caly przelyk, ale taka tylko gardlowa jakby - pali mnie w okolicach szyi...bleee :sick:

wlasnie wrocilismy od lekarza,malutek chyba okaze sie malutka!ale nie chcialo pokazac!bardzo zywotne to moje male!sluchclam serduszka przez brzuszzek!143tetno!ale fajowo!za miesiac czeka nas test glukozy!ponoc ochydztwo!ale ja tam lubie slodkie rzeczy!
powiedzcie jak Wam sie sypia?bo ja juz robie wielkie"okraki"na moim mezu!nie mam gdzie nogi zawiesic jak spie na boku!a on sie biedny denerwuje,ze moze spac tylko w jednej pozycji jak ja!bidula ma...;-)

Bogda juz można gratulować córci ??? :eek:

ja też spie sobie już mało wygodnie :eek:
a mamy tu takie wysokie wyro i jak mam z niego wyjść :eek: to mnie wszystko boli w okolicach... synka :-)

Bogda juz można gratulować córci ??? :eek:

ja też spie sobie już mało wygodnie :eek:
a mamy tu takie wysokie wyro i jak mam z niego wyjść :eek: to mnie wszystko boli w okolicach... synka :-)
Melnie wiec chcesz miec urocza parke w domu:tak: :tak: :tak: WIec zycze Tobie chlopaka jak sie patrzy:tak: :tak:

Bogda juz gratuluje dziwuchy:-) :-) :-) :-)

Agutek tez male zakupy zaliczylam , ale tylko kurtune prysznicowa kupilam:eek: :baffled: :-( :tak: .Szukalam sobie kozakow. jak juz zanlazlam odpiwiednio niskie i wmiare wygladajace to okazalosie ,ze nie rozpinane byly.takich wciskanych niechce , bo kto mi je za pare tyg zdjemi z nogi ,albo na noge wcisnie:tak: :tak: :confused: :confused: :tak: :tak:

u mnie raczej nie robi sie problemow kobietom
po porodzie najczesciej robi sie jeszcze zrzuty na jakis prezencik dla malenstwa :happy:

a wracajac do dolegliwosci - zgaga :baffled:
tylko ja nie mam takiej typowej od zoladka przez caly przelyk, ale taka tylko gardlowa jakby - pali mnie w okolicach szyi...bleee :sick:
Na ten pozar polecam odrobinke cukru . mi pomaga tylko stosuje to jak juz naprawde nie moge wytrzymac bo nie lubie takiego surowego cukru.:)

Ja też od kilku dni czuje że moja Fasolka sie rusza, choć na początku myliłam to cudowne bulgotanie z pracą jelit...:confused:.Wczoraj rano leżąc na boku zauważyłam że mój dzidziuś ułożył sie po lewej stronie, kiedy usiadłam brzuch był w tą stronę wypięty. Pierwszy raz jestem w ciąży i cały czas dręczą mnie myśli czy wszystko jest ok, ale za tydzień ide do lek i będę mogła zobaczyć czy fikająca Istotka w moim brzuchu to dziewczynka czy malutki mężczyzna....:-)

wlasnie wrocilismy od lekarza,malutek chyba okaze sie malutka!ale nie chcialo pokazac!bardzo zywotne to moje male!sluchclam serduszka przez brzuszzek!143tetno!ale fajowo!za miesiac czeka nas test glukozy!ponoc ochydztwo!ale ja tam lubie slodkie rzeczy!
powiedzcie jak Wam sie sypia?bo ja juz robie wielkie"okraki"na moim mezu!nie mam gdzie nogi zawiesic jak spie na boku!a on sie biedny denerwuje,ze moze spac tylko w jednej pozycji jak ja!bidula ma...;-)

bogda czyli co córa bedzie??:happy:

w takim razie mamy poki co 2 na 2 - dwocj chlopakow i dwie dziewczynki :-)

Agutek tez male zakupy zaliczylam , ale tylko kurtune prysznicowa kupilam:eek: :baffled: :-( :tak: .Szukalam sobie kozakow. jak juz zanlazlam odpiwiednio niskie i wmiare wygladajace to okazalosie ,ze nie rozpinane byly.takich wciskanych niechce , bo kto mi je za pare tyg zdjemi z nogi ,albo na noge wcisnie:tak: :tak: :confused: :confused: :tak: :tak:

ja kupno butow w tym roku sobie odpuscilam

bede biegac w starych, bo obawiam sie spuchniecia nog i bym sie wsciekla gdybym nie weszla w nowe trzewiki :-p

a zauwazylam, ze juz chyba mi lekko "przytyly" nozki, bo te stare buty sa zarowno na zamek jak i wiazane i w zeszloroczne "ustawienia" juz sie nie zmiescilam i musiala luzowac sznurowadla, zeby w ogole zapiac zamek :baffled:

to co to bedzie w takiej zaawansowanej ciazy:confused:

reklama
Do góry