reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

łeee....

to w Polsce jest lepiej - całe zwolnienie płacą 100% pensji, więc ja tam żadnych wyrzutów nie mam :-p
Ale wam dobrze drogie panie.

a z tym L4 u niektorych pracodawcow to szcezra prawda.Ale to wszystko zelerzy od pracodawcy i jak on podchodzi do kwestii ciazy.znam 2 krajne przypadki .w jednym wlsnie pracodawca niebyl zadowolony z tego ,ze kumpela zaszla w ciaze i jawnie poweidzial jej ,ze nie ma po co wracac po macierzynskim.Natomiast w druga kumpela wrecz przecownie. szef jeje pogratulowal,i kupil paczke pieluch dla malucha.ma wiecej luzu w pracy i moze wziasc wolne jak tylko bedzie mialal zly dzien.fajne by bylo zeby kazdy tak reagowal.

reklama
miloku musisz miec goly brzuszek, zeby zobaczyc :-p

dziewczyny, no to sie doczekalysmy tych kopniakow :happy:
jak slyszalam od bardziej zaawansowanych ciezarowek toto czym sie teraz tak podniecamy niedlugo przerodzi sie w bolace kopniaki i zaczniemy narzekac :laugh2:

no to mamy poniedzialek
moj len troche zmalal, bo nawet zmylam podlogi dzisiaj :eek:

pociesza mnie fakt, ze w srode dzien wolny i maz nie bedzie musial isc do pracy, ale nie lubie tego swieta i chodzenia na groby :baffled:

jak wasze samopoczucie dzisiaj?
mi te wczorajsze zoladkowe niestrawnosci minely i dla odmiany dzisiaj caly czas glodna jestem :cool2:

bede sie turlac :szok:

no to mamy poniedzialek
moj len troche zmalal, bo nawet zmylam podlogi dzisiaj :eek:

pociesza mnie fakt, ze w srode dzien wolny i maz nie bedzie musial isc do pracy, ale nie lubie tego swieta i chodzenia na groby :baffled:

jak wasze samopoczucie dzisiaj?
mi te wczorajsze zoladkowe niestrawnosci minely i dla odmiany dzisiaj caly czas glodna jestem :cool2:

bede sie turlac :szok:
Agutek to chyba cos w powietrzu bo ja tez jakas naladowana energia jestem.mieszkanko az blyszczy podlogi , szafki i nawet za okno w kuchni sie zabralam:szok: :szok: :eek: :eek: :-) :-)

Turlanie tezz mi grozi i to coraz bardziej sie ujawnia:-( :szok: :-D

Naladowana jestem energia ale strasznie bola mnie nogi:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Wszystko zależy od pracodawcy :tak: No i od sytuacji - ja np. robię staż i nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie - a wręcz muszę pracować najdłużej jak się da..

Do góry