reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Powiedz jej ,ze gdzies wyczytalas . nawet na forum, w rozmowie z dziewczynami z podobnymi przypadkami.wypytaj sie .powiedz ,ze masz watpliwosci bo kilka z nich potwierdza ta casarke.:tak: :tak: :tak: Nasciemniaj troszeczke.;-) ;-)

reklama
Miloku, jak jej powiem, ze w necie znalazłam to każe mężowi odciąć mi net bo juz kiedyś mi powiedziała,ze mam za dużo nie czytac w necie. Chyba po prostu powiem, że wiem od tamtego lekarza może jakoś poważniej potraktuje te wątpliwości. Ale ja chyba po prostu nie będę panikowac tylko mam nadzieję dociągnąc tę ciążę do końca a jak Bozia da to może się następna trafi a jak nie to wtedy się zacznę martwić. Póki co to chciałabym zadebiutowac jako mama bez większych kłopotów. Pożyjemy zobaczymy....

Ja wyraźnie widziałam, jak mi brzucholek skacze, kiedy dzidzia kopie :-D
Akurat dziś czuję się fatalnie, osłabiona jakaś taka, teraz zgaga mnie męczy i ciągle mi niedobrze, a dzidziuś wprost przeciwnie - bryka jak szalony :-D Po raz pierwszy praktycznie przez cały dzień czuję ruchy maleństwa :tak: Z bardzo małymi przerwami, kiedy to dzidziuś uciął sobie pewnie drzemkę :-D

Miloku, jak jej powiem, ze w necie znalazłam to każe mężowi odciąć mi net bo juz kiedyś mi powiedziała,ze mam za dużo nie czytac w necie. Chyba po prostu powiem, że wiem od tamtego lekarza może jakoś poważniej potraktuje te wątpliwości. Ale ja chyba po prostu nie będę panikowac tylko mam nadzieję dociągnąc tę ciążę do końca a jak Bozia da to może się następna trafi a jak nie to wtedy się zacznę martwić. Póki co to chciałabym zadebiutowac jako mama bez większych kłopotów. Pożyjemy zobaczymy....
niezla ona jest.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Napewno njlepsza metoda jest nie martwic sie na zapas. u mnie tez troche problemow wychodzi na drodze ale nie przejmuje sie nimi dopuki z dzidiza jest oki.Strasza mnie troche ci lekarze ale nawet starams ie nie czytac na temat prolaktyny zeby nie wpadac w panike.damy rade trzeba byc dobrej mysli.Ktos chcial zebysmy w ciazy byly wiec napewno pomoze nam dalej.pozdrowienia i tzrymam kciuki:tak: :-) :-) :-) :-) i ide wcinac kisielek z porzeczkami mniam, mniam...:-p

Ja wyraźnie widziałam, jak mi brzucholek skacze, kiedy dzidzia kopie :-D
Akurat dziś czuję się fatalnie, osłabiona jakaś taka, teraz zgaga mnie męczy i ciągle mi niedobrze, a dzidziuś wprost przeciwnie - bryka jak szalony :-D Po raz pierwszy praktycznie przez cały dzień czuję ruchy maleństwa :tak: Z bardzo małymi przerwami, kiedy to dzidziuś uciął sobie pewnie drzemkę :-D
Malaga goraca herbatke z cytrynka zeby Cie przeziebienie ,albo jakies grypsko nie zlapalo.

Otóż to Miloku, skoro jesteśmy w ciąży a miałyśmy nie być to widocznie KTOŚ nad tym czuwa i musimy być dobrej myśli :).

Kisiel już zapewnie wsunęłaś. Ja się zabrałam za jogurt a w ogóle to dzis zamierzam obejrzeć film "21 gramów" podobno warto. Nie wiem czy wytrwam w związku z tą zmianą czasu... no ale w końcu jutro się mogę wyspać :).
Pozdrawiam

Otóż to Miloku, skoro jesteśmy w ciąży a miałyśmy nie być to widocznie KTOŚ nad tym czuwa i musimy być dobrej myśli :).

Kisiel już zapewnie wsunęłaś. Ja się zabrałam za jogurt a w ogóle to dzis zamierzam obejrzeć film "21 gramów" podobno warto. Nie wiem czy wytrwam w związku z tą zmianą czasu... no ale w końcu jutro się mogę wyspać :).
Pozdrawiam
Masz racje Kisielek juz wciagnelam , a teraz leze do gory brzuchem i staram sie cos wypatrzec.:-) :-) :-) :-) :-)
Zycze w takim razie milego woeczoru filmowego:tak: :tak: :tak:

A tak wogule to Ty nie pracujesz?

reklama
Do góry