M
miloku
Gość
Moze sie czyms zatrulas, albo cos zjadlas co dzidzi nie smakowalo.hihidziękuję, już po
ale na żołądku nadal mi niewyraźnie :sick:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze sie czyms zatrulas, albo cos zjadlas co dzidzi nie smakowalo.hihidziękuję, już po
ale na żołądku nadal mi niewyraźnie :sick:
Mialam juz dawno sie Was zapytac, ale jakos z glowy mi wylecialo.
Sa tu moze jakies prolaktynki, ktorym fuksem udalo sie zajsc w ciaze????;-) ;-) ;-) ;-)
moj maz sie smieje, ze ma reke do dzieci, bo wystarczy przylozyc dlon i dziecko od razu spokojne
zeby tak bylo po prodzie
W takim razie podwojne gratulacje dla Ciebie:-) :-) :-) :-) :-)Miloku ja może nie "prolaktynka" ale miałam problem z zaciążeniem (tzn. przez rok nic). W maju tego roku byłam 2 tyg. w szpitalu na badaniu cyklu i miałam robione HSG (to RTG macicy z kontrastem). Po tym pobycie miałam zacząc brac clostibegyt ale już nie zdążyłam bo zaciążyłam. Nie wiem czy tak po prostu miało być czy to po tym HSG (podobno w 20% przypadków po tym zabiegu się "zaciąża").
A jeśli o dolegliwości chodzi to jak leżę na boku (o czym wspominałyście, że tak jest najlepiej) to mnie coś pod żebrami uciska i mi się najlepiej na plecach leży ... No i się męczę na bokach ale robię przerwy "na wznak".
Dzieki Agutek, ja to najpierw kapiel ze smierdzacym narzyczonym(trzeba umyc mu plecki)a potem tez filmikiuciekam z kompika - obiecalam o 20.00 go zwolnic dla meza, ktory namietnie bedzie teraz gral w jakas gierke
ja za to zrobie sobie seans telewizyjny - taniec z gwiazdami
milego wieczorka paniom zycze!
Kurcze ja tego jeszce nie zauwazylam, ale moze jutro posiedze i sie przypatrze. moze cos wypatrze:-) :-) :-) :-)Agutek, ja słyszałam,ze tak się podobno dzieje - jak tatuś położy rękę to się uspokaja. Ale może to też jakaś ludowa mądrość .
A ja zauważyłam parę razy, że przy większych kopach to już nawet widać jak się to miejsce na brzuchu lekko podnosi .