reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
na szczescie mozna kupic jeszcze dosc ladne staniczki w rozmiarze "e" :happy:
aczkolwiek duzo tez zalezy od obwodu pod biustem...jesli ma sie sporo to pewnie same spadochrony niestety zostaja :sick:
ja mam 75, wiec jeszcze jakis tam wybor jest, choc rewelacyjnym niestety bym go nie nazwala, ale czasami mozna zalezc perełkę ;-)

ogolnie musze sie jednak czesto nachodzic zanim znajde cos ladnego i wygodnego.

np. firma samanta specjalizuje sie w wiekszych rozmiarach www.samanta.pl
ale tez jest dosc kosztowna

Mój dzidziolek chyba po raz pierwszy jest aż tak aktywny :-D Od samego rana kopie :-D A teraz właśnie uparł się, że najlepszym celem jest mamusi pęcherz :szok:
Poza tym dziś po raz pierwszy zaobserwowałam, jak mi brzuch skacze, kiedy dzidziuś kopie :-D Super to wygląda :-D Raz w jednym miejscu wybrzuszenie, raz w drugim :-D A przez moment chyba mnie dzidziuś boksował rączkami i wtedy w tym jednym miejscu brzuch mi tak fajnie drgał :-D

fajnie malaga :happy:
to taki balsam dla duszy jak malenstwo daje o sobie znac mamusi prawda??

wczoraj wieczorem przed snem moj groszek sie rozruszal i w koncu udalo sie mojemu mezowi dostac kopa w reke :-p
do tej pory co tylko przylozyl dlon do brzucha mojego groszek od razu sie uspokajal...no i nareszcie sie udalo :laugh2:

Oj moj Luki tez byk w niebo wziety. cieszyl sie jak dziecko:-) :-) :-) :-)
u nas byla taka sama sytuacja jak tatus chcial cos poczyc to dzidzia sie uspakajala.:tak: :tak: :tak:
ja uwielbiam te kopniaczki i tez juz chcialam ,zeby tatus tez mogl je poczuc,a on zazdrosny byl troche o te kopniaki.:tak: :tak: :tak: :tak:

Jak wam leci dzionek ? dopadl mnie dzisiaj bol glowy i nie chce puscic.:-( :-( :-( zjadlam obiadek i chyba znowu ide na spacerek. na chlodnym powietrzu troche mi lepiej.:tak: Niestety sama musze chodzic bo moj przyszly maz w pracy jest jak co weekend zreszta.:-( :-( a kolezanki z rodzinkami siedza ,wiec nie chce przeszkadzac.Gazeta do reki do parku:tak: :tak: :tak: :tak:

u nas deszczowo, cisnienie leci na dół na łeb na szyję i rezultatem tego czuję kiepsko - głowa mnie boli i coś na żołądku mi dziwacznie :sick:
a do tego na 16.00 mamy gości i trzeba obiad przygotwać....

miloku a twój narzeczony tylko w weekendy pracuje czy też w weekendy??

moja koleżanka ma baaaardzo wielkie piersi, nawet nie wiem jako to rozmiar :eek:

i kupuje tylko ładną bieliznę :tak:
fakt faktem buli za komplecik po 700 pln :eek:

reklama
wczoraj wieczorem przed snem moj groszek sie rozruszal i w koncu udalo sie mojemu mezowi dostac kopa w reke :-p
do tej pory co tylko przylozyl dlon do brzucha mojego groszek od razu sie uspokajal...no i nareszcie sie udalo :laugh2:
Mój mąż poczuł już jakiś czas temu :-D Maleństwo jakoś tak wcale nie jest nieśmiałe i jak już kopie, to nie przeszkadza mu, że tatuś dotyka brzuszka :-D

Do góry