reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
tak wlasnie!
drugie bardzo wazne usg w ciazy to polowkowe
robi sie je 22-23 tydzien ciazy
trwa to bagatela 40 min, ale za to jaka pamiatka jesli sie zgra na dvd :-)

moze jest niesmiale ;-)
jak sie przejmujesz tym, to moze zadzwon do gina i sie spytaj co o tym sadzi - jak znam zycie kaze spokojnie czekac :tak:

Oj, ja już kilka razy poczułam lekkie pieczenie w przełyku :baffled: Bleee.. To jeszcze nie taka "prawdziwa" zgaga, ale wolałabym, żeby mnie ominęło :baffled:

bogda - może faktycznie nieśmiałe?? ;-) A miałaś usg?? Jak zobaczyłam, jak maleństwo skacze, od razu przestałam się martwić, że nie czuję ;-)

A od kilku dni mój szkrabik jakiś taki spokojny się zrobił.. Pewnie dlatego, że mamusia zmęczona.. Czuję czasem lekki kopniaczek, ale to już nie takie bombardowanie, jak na początku :-D

reklama
A od kilku dni mój szkrabik jakiś taki spokojny się zrobił.. Pewnie dlatego, że mamusia zmęczona.. Czuję czasem lekki kopniaczek, ale to już nie takie bombardowanie, jak na początku :-D

To chyba zupelnie normalne, bo ja tez na poczatku bylam bombardowana, potem kilka dni spokoju, zeby znowu czuc mnostwo kopniakow, itd. Dzidzia najwyrazniej ma takie fazy wiekszej i mniejszej aktywnosci :-)

Do góry