reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
tak wlasnie!
drugie bardzo wazne usg w ciazy to polowkowe
robi sie je 22-23 tydzien ciazy
trwa to bagatela 40 min, ale za to jaka pamiatka jesli sie zgra na dvd :-)

moze jest niesmiale ;-)
jak sie przejmujesz tym, to moze zadzwon do gina i sie spytaj co o tym sadzi - jak znam zycie kaze spokojnie czekac :tak:

Oj, ja już kilka razy poczułam lekkie pieczenie w przełyku :baffled: Bleee.. To jeszcze nie taka "prawdziwa" zgaga, ale wolałabym, żeby mnie ominęło :baffled:

bogda - może faktycznie nieśmiałe?? ;-) A miałaś usg?? Jak zobaczyłam, jak maleństwo skacze, od razu przestałam się martwić, że nie czuję ;-)

A od kilku dni mój szkrabik jakiś taki spokojny się zrobił.. Pewnie dlatego, że mamusia zmęczona.. Czuję czasem lekki kopniaczek, ale to już nie takie bombardowanie, jak na początku :-D

reklama
A od kilku dni mój szkrabik jakiś taki spokojny się zrobił.. Pewnie dlatego, że mamusia zmęczona.. Czuję czasem lekki kopniaczek, ale to już nie takie bombardowanie, jak na początku :-D

To chyba zupelnie normalne, bo ja tez na poczatku bylam bombardowana, potem kilka dni spokoju, zeby znowu czuc mnostwo kopniakow, itd. Dzidzia najwyrazniej ma takie fazy wiekszej i mniejszej aktywnosci :-)

Do góry