reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja wybieram się do gina dzisiaj:-) już nie mogę się doczekać jak zobacze moją dzidzie:-D może tym razem nie skrzyżuje nóżek i pokaże co ma między :tak:

reklama
tak z tego co wiem wystarczy jesc magnez

mi ginka kazala brac Aspargin - to magnez z potasem i poki co nie mam takich dolegliwosci ;-)

byłam dzisiaj u gina i niestety nie zrobił mi usg:-( powiedział że badania (morfologia i mocz) mam wzorowe:-) ale w nagrode mogłam posłuchac serduszka dziecka:-D śmiesznie było bo maluch co chwilkę gdzieś uciekał:-D za miesiac będe miała usg które jest bardzo istotne nie wiem co to ma być tylko wiem że będzie gin wszystko sprawdzał czy maluch ma zdrowe serducho, płuca, ważenie i mierzenie:confused:

tak, wlasnie w 23tc ciazy robi sie to usg...
ja tez wlasnie ide na poczatku listopada i bedziemy dzidzie mierzyc i nagrywac na kasete hihi :-)

Nasz maluszek sie ujawnił - pięknie kopie od trzech dni, nie pisałam nic bo to przeziębienie mi nie mija i byłam zalogowana w łóżeczku. Wydaje mi się ze Dzidzia kopie zawsze o godzinie 11 i potem o 23 jak kładziemy sie spać. Uczucie cudowne!

moje gratulacje :-)
juz teraz bedziemy czuly nasze maluszki do porodu - od razu inaczej sie chodzi w ciazy prawda, jak tam mozna poczuc dokladnie malenstwo:tak:

rewelka:cool2:

reklama
Ja mam dziś wizyte u lekarza i juz miałam nadzieję na usg i podglądanie płci ale z tego co piszecie to chyba będzie za miesiąc, po 20 tygodniu ciąży, czyli w listopadzie. Szkoda, ale czekam cierpliwie ;-)

Do góry