reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja mam cały coś około 130/70:tak: ale mierze tylko jak jestem u lekarza muszę pożyczyć od teściowej sprzęt do mierzenia zobaczymy ile mam:tak:

reklama
Moja mała córeczka jest dzisiaj super grzeczna, nie poznaje jej. Chyba wie że mama nie ma dzisiaj dobrego humoru i postanowiła dać mi spokój od kopniaczków.

n12qp1

Dziewczynki ja mam termin na 28 wiec sie nie martwcie, że bedziecie ostatnie. Tylko troszke mnie już męczy ten duży brzuszek, a tu jeszcze miesiąc musze wytrzymać no chyba że moja córeczka nie wytrzyma.

n12qp1

Mam termin na 8, a miałam przeczucie że urodzę 12 marca - nie wiem skąd mi się to wzięło. Potem lekarz powiedział, że to raczej będzie wcześniej - stwierdził to po wymiarach dzidziusia. Najpierw chciałam urodzić jak najpóźniej, a teraz CHCĘ JUŻ!! tak bardzo chciałbym już przytulać naszego Skarba.

Już niedługo wszystkie bedziemy się cieszyć naszymi Szkrabami, ja też jestem ciekawa mojej Małej. Na USG wychodziło że bedzie podobna do mnie, ale zobaczymy. jeszcze musze troszke wytrzymać.
n12qp1

reklama
A mi się mąż rozchorował-grypa żołądkowa - macinka z niego mam nadzieję ze malutka nie wyrwie się na świat puki tatuś nie wyzdrowieje:-(

Do góry