reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja wybieram się jutro na kłucie igłą:wściekła/y: zobaczymy jak tam moje żelazo czy już lepiej:confused: bo ostatnio wynik był fatalny:wściekła/y:

reklama
zabroniłam mu się całować i dziś będzie spał na tapczniku synka ,niech się przyzwyczaja bo niebawem będzie tam spał z naszym synem.

Ja też jutro jadę do laboratorium, i z wynikami w poniedziałek do lekarza. Wyniki zawsze miałam dobre, mam nadzieję że nic się nie zmieniło. Tylko to za wysokie ciśnienie mnie dobija. Do puchnięcia już się przyzwyczaiłam. Ale ból przy chodzeniu staje się nie do wytrzymania.:wściekła/y:

witam :-)
u mnie wiosna za oknem
ciągle mi duszno, jeżdżę autem z otwartą szybą :eek:
a po córe do przedszkola szłam na krótkim rękawku tzn z auta do budynki i wcale mi nie było zimno
powiem więcej, było przyjemnie :tak:

wiosna nadeszła :tak:

witam :-)
u mnie wiosna za oknem
ciągle mi duszno, jeżdżę autem z otwartą szybą :eek:
a po córe do przedszkola szłam na krótkim rękawku tzn z auta do budynki i wcale mi nie było zimno
powiem więcej, było przyjemnie :tak:

wiosna nadeszła :tak:
a u nas jakieś mrozy zapowidają w tym tygodniu:wściekła/y: nawet nie wiesz Melanie jak Ci zadroszczę takiej pogody:-) a my ciągle kurty zimowe,czapy, buty:wściekła/y:

reklama
no to wszystkie hurtem do laboratorium chodzimy :-D
ja sobie badania zrobie w piątek albo w poniedziałek bo w poniedziałek wieczorkiem mam wizyte a gin mi powiedział że wyniki mają być świeżutkie;-)
o jak ja nie lubie jak mnie kłują :wściekła/y::no:

Magda to Ty masz klasyczne objawy nerwicowe;-):-D może masz jakiegoś podświadomego stresa?;-)

Do góry